Vyhledávání


Kontakt

zafl.liga[@]seznam.cz
bankovní spojení: 3200555397/6800

jan.sta[@]centrum.cz

19.KOLO - VÝSLEDKY + reportáže

17.02.2016 08:48

19.kolo svedlo dohromady týmy, které měly převážně odehráno menší počet zápasů a které se prozatím nacházely ve spodní části tabulky. Dařilo se Litrpůlu, který si stejně jako Gladiátoři připsal do tabulky 6 bodů. Gladiátoři a Bukanýři se střetli hned dvakrát a Bukanýři si z tohoto dvojzápasu neodnesli ani bod. Slimáci dokázali urvat pouhý bodík, naopak Jaroslavice nezvládly ani jeden zápas a nevstřelily ani branku. Celkem úspěšný byl i Seznam, který získal 5 bodů.

 

19.Kolo 

Buk - Gla 2:4 

Jar - Sez 0:3 

Sli - Lit 1:4 

Gla - Buk 7:4 

Sez - Sli 2:1 SN

Lit - Jar 3:0

 

19.Kolo

Fbc Bukanýři – Gabriel Grande Gladiators                                          2:4

V úvodním utkání devatenáctého kola se jako první prosadil ze standartní situace Pavel Lasnovský. V šesté minutě vyrovnal Tomáš Laitner. V osmé minutě se do slibné příležitosti dostal kapitán Bukanýrů Erik Hagenhofer, ale orazítkoval pouze tyč brány Gladiátorů, z následného protiútoku se Gladiátoři mohli podruhé v utkání radovat, když Gladiátory poslal do vedení kapitán Karel Jandásek. V desáté minutě se do samostatného úniku prodral opět kapitán Bukanýrů, ale na Mirka Kuřitku v bráně Gladiators opět nevyzrál. V druhé půlce zvýšil tým Gladiátorů v šesté minutě na 1:3. O chvíli později přidal tento tým i čtvrtou branku po krásné kombinaci Josefa Spáčala a Tomáše Laitnera a vedl tak 1:4. Těsně před koncem upravil na konečných 2:4 Jakub Wilmann po nahrávce Jana Hermana.

 

Jaroslavičtí Kapři – ZnojemskySeznam.cz                                          0:3

Do první slibné příležitosti se řítil útočník Seznamu ale Kamila Boora v bráně Jaroslavic nepřekonal. Prvních pět minut utkání se odehrálo v obranném pásmu Jaroslavic, hlavně díky početní výhodě, kterou Seznam dostal k dispozici, tuto početní výhodu Seznam využil do vedení je poslal Martin Keprda. Jaroslavičtí inkasovali druhou branku v sedmé minutě, kdy podruhé v utkání překonal Boora, Martin Keprda. V poslední minutě první půle měl Keprda ještě jednu šanci, ale trefil pouze tyč. V druhém poločase se trefil v šesté minutě Keprda potřetí, když zužitkoval přihrávku Michala Kačírka. Velkou šanci v závěru utkání ještě neproměnil Michal Huber a Seznam tak porazil Jaroslavice 0:3.

 

Bar Slimák 2.1 – Fbc Litrpůl                                                               1:4

Z první závažnější situace tohoto utkání, která přišla až v sedmé minutě, kdy střílenou přihrávkou nahrával Jiří Pitour, David Buchta se do míčku trefil se vzduchu a dal tak míčku potřebnou razanci aby překonal Jakuba Veselého. Deset sekund před koncem první půle, dostal míček za Tomáše Tvrdého, Jakub Hort a vyrovnal tak na 1:1. V úvodu druhé půle exceloval Tvrdý, když nejprve chytil střelu Jana Vaculy a poté se vyznamenal dalším důležitým zákrokem proti Maruštíkovi. Ve čtvrté minutě byl poprvé udělen trest v tomto utkání, kdy si šli sednout na trestnou lavici ve stejném čase Jiří Odehnal za Slimáky a Libor Nekula za Litrpůl. Hra 4 na 4 nepřinesla žádnou změnu skóre. V čase 6:58 přistrčil míček Jaroslav Pavel do běhu Janu Vaculovi, který tváří v tvář překonal Tvrdého. V poslední minutě se Litrpůlští trefili ještě dvakrát do prázdné brány a vyhrál tak toto utkání 1:4

 

Gabriel Grande Gladiators – Fbc Bukanýři                                      7:4

Druhý vzájemný souboj svedl v tomto kole tým Gladiátorů a Bukanýrů. Druhý duel těchto týmů začal opět lépe pro Bukanýry, když se do samostatného úniku se dostal ve druhé minutě utkání po chytré Hagenhoferově přihrávce Jan Herman, který otevřel skóre utkání. Dlouho Buaknýrům vedení nevydrželo, protože byl proti nim odpískán samostatný nájezd, který proměnil Tomáš Laitner. V třetí minutě otočil skóre kapitán Karel Jandásek. V čase 8:02 bylo opět vyrovnáno, když se přesnou střelou vyrovnal svou druhou brankou v utkání Jan Herman. V té samé minutě našel Herman volného Wilmanna, který se trefil přesně. Na 3:3 vyrovnal Jan Jaskula. Stejně jako v první půlce se do samostatného úniku dostal Jan Herman, ale tentokrát byl v tomto souboji uspěl Mirek Kuřitka.  Po této brance se opět dostalo na mini souboj Herman vs Kuřitka. Hermanovi jakoby nebylo přáno vstřelit třetí branku a opět byl v tomto souboji šťastnější Kuřitka. Gladiátory dostal do vedení Libor Ondráček. Na 5:3 zvýšil Karel Janádsek a po něm dal dva góly Tomáš Laitner, který prostě dostal míček vypálil na branku a padlo mu to tam. V závěru ještě korigoval po přihrávce Vašáta, Hagenhofer.

 

 

 

 

ZnojemskySeznam.cz – Bar Slimák 2.1                                            2:1 SN

První velká šance přišla v deváté minutě, kdy se na Marečka řítil Michal Straub. Mareček, ale včasným výběhem ze svého brankoviště neumožnil Straubovi zakončit. Necelou minutu před koncem připravil Jiří Pitour obrovskou šanci pro Daniela Stloukala, na kterého čekal pouze jedniý úkol trefil zcela odkrytou klec Seznamu, bohužel pro Slimáky bránu netrefil. Po této situaci neudržel nervy na uzdě přihrávající Jiří Pitour, který frustrovaný nejprve zlomil svou hůl o manitnel a poté ji i odhodil. Takže místo toho, aby šli Slimáci do vedení přišli o jednoho ze svých nejlepších hráčů a navíc další dvě minuty odehráli v oslabení. Slimáci měli v tomto utkání obrovskou smůlu, když v prvních dvou minutách druhé půle orazítkovali dvakrát tyč. Rozhodující okamžiky si schoval jak Seznam tak Slimáci nakonec. Nejprve se prosadil Nováček a o tevřel tak skóre utkání necelou minutu před koncem utkání. Slimáci, ale dostali možnost zahrání standartní situace. Michal Koch vzal zodpovědnost na sebe napálil míček na branku a ten skončil za zády branáře Seznamu Marečka. V závěru utkání se ještě odehrála potyčka, za kterou dostal Červenou kartu Stanislav Hološka a po dvou minutách dostal Filip Mikulášek, Jiří Pitour a Tomáš Tejral  Utkání tak museli rozhodnout samostatné nájezdy, ve kterých si připsal bod navíc tým Seznamu.

 

Fbc Litrpůl – Jaroslavičtí Kapři                                                          3:0

Jaroslavicím v tomto kole chybělo množství hráčůa i díky tomu možná nedal tento tým ani jednomu ze svých soupeřů v tomto kole gól. O branky v tomto utkání se tedy staral jen Litrpůl. Jako první se prosadil v desáté minutě prvního poločasu přesnou ránou Vojtěch Maruštík. V závěru půle měl ještě jednu velkou šanci Kamil Šnyrch, ale branku přestřelil. Jaroslavice v druhé půlce nadějný výsledek na bodový zisk neudrželi druhou branku přidal Maruštík a třetí se do klece Jaroslavic trefil Jaroslav Pavel. Jaroslavice tak i druhý zápas tohoto kola prohráli 3:0