Vyhledávání


Kontakt

zafl.liga[@]seznam.cz
bankovní spojení: 3200555397/6800

jan.sta[@]centrum.cz

PIVNICE POD NOVÝM NÁZVEM. ŠMOULOVÉ HLÁSÍ: "MÁME SILNÝ TÝM."

25.09.2012 21:03

Dva roky se Pivnice U Bárta držela v popředí tabulky. Dva roky skončila třetí. Do nové sezóny vstupuje ale pod novým názvem, s novým kapitánem, novými dresy, ale se staronovými hráči a se stejným odhodláním jako v loňských sezónách. Šmoulové bezesporu budou patřit k týmům, které by rády dosáhly na mistrovský titul. Tým na to rozhodně mají. Na otázky nám odpovídal nový kapitán Sláva Kadlec.

Co vás vedlo k novému názvu?

 

     Ani přesně nevím, kdy a kde se zrodila tato změna, ale při našem tradičním zakončení sezóny, kde se spolu s hodnocením předchozího roku plánuje nadcházející, zvolil nový návrh názvu našeho týmu. Ten se jednomyslně odsouhlasil a máme ho tu. 

 

Proč právě šmoula ve znaku?

 

     Jelikož máme rádi pohádky, je tento motiv pro nás naprosto vyhovující. Dále jsme si byli vědomi zrovna ne moc velkou oblibou u diváků.  Tento symbol by doufám měl napomoci zvednout i tuto statistiku.

 

Pivnice skončila 2x po sobě třetí, nechtělo by to letos finále? Tým na to určitě máte?

 

     Tak určitě J. Máme kvalitní zkušený tým, ale je opravdu těžké vybojovat vysněné zlato, protože zápasy a série playoff  jsou strašně vyrovnané. Je jedno zda skončíte první po základní části či osmí. Playoff  je nová soutěž a tam začínáte od nuly. Každopádně cíl máme jasný J.

 

Mohl bys nám přiblížit obměnu vaší soupisky, jací hráči přišli, kdo odešel atd.?

 

     Změny v našem týmu nastaly celkem velké. Odešel nám gólman Přemysl Bárta a útočník Jarda Zika. Bylo jasné, že jsme na to museli reagovat. Na brankářský post jsme nominovali staronového borce Karla Trávníčka. Do řad hráčských přišli David Gros z Posledního výstřelu, dále pak Štefan Deak a Standa Horák. Pevně věříme, že nám chlapci pomohou k vysněnému cíli. 

 

Nově je kapitánem Sláva Kadlec, z jakého důvodu?

 

     Tohle je možná otázka na vedoucího klubu Martina Bartoše, ale pokusím se ji aspoň z mého pohledu zodpovědět. Jelikož se našemu starému kapitánovi malinko rozrostla rodina, nestíhal by všechny potřebné záležitosti ohledně ZAFL. Tudíž se volil nový „pomocník“ a chlapci zřejmě volili mé  jméno z jednoduchého důvodu. Mám v tomto ohledu celkem dobré zkušenosti. Vedl jsem, jako vedoucí i jako kapitán, dnes už zaniklý tým FbC DODO Tvořihráz cca. 7-8 let v AFL v Brně. Velká většina hráčů hraje právě i nyní zde. 

 

Kdo bude vaším lídrem kanadského bodování?

 

     Tak určitě budeme spoléhat na klasické opory našeho týmu Martina Vlasáka, Tomáše Bulína a Luďka Vaculu. Každopádně je naší politikou nedívat se na osobní statistiky, ale bojovat, střílet i dostávat góly, vyhrávat a prohrávat  jako jeden tým, jako jeden muž J.

 

 

Kdo je podle tebe favoritem ligy?

 

     Je to velmi těžké, nevím koho bych na tento post postavil, bude to velice vyrovnaný rok. Adeptů na vítěze ligy je myslí hodně, až se mi chce z toho brečet J.

 

Díky za rozhovor, ať se daří!

Ivoš J.