Vyhledávání


Kontakt

zafl.liga[@]seznam.cz
bankovní spojení: 3200555397/6800

jan.sta[@]centrum.cz

ALL STAR LIGY SE ODEHRAJE 20.ÚNORA 2016 V PODVEČER

26.01.2016 13:59

Po jednoroční pauze se vrací na scénu ligy ALL STAR GAME, tentokráte však v novém formátu. Součástí ALL STAR večera bude nejen zápas hvězd ligy, ale také dovednostní soutěže, které budou samotnému zápasu předcházet. Celý ALL STAR GAME se uskuteční 20.února 2016 (sobota) od 18:30 v Městské sportovní hale ve Znojmě. Vyvrcholením večera pak bude souboj dvou kapitánů, kteří z nominovaných hráčů vytvoří své výběry. Pro letošní rok byli za kapitány zvoleni Martin Vernarský (vedoucí současného mistra ligy z Tvořihráze) a Martin Bartoš (kapitán Šmoulů, loňského vítěze základní části). V soutěžích se můžete těšit na tyto disciplíny: 

1. NEJLEPŠÍ DVOJICE NA NÁJEZDY (týmová disciplína, kdy vždy 1 tým = dvojice hráčů bude jezdit na gólmany účastnící se all star zápasu.)

2. NEJLEPŠÍ BRANKÁŘ NA NÁJEZDY (na přihlášené brankáře budou jezdit hráči účastnící se all star zápasu)

3. PŘESNOST STŘELBY (přihlášení hráči budou soutěžit o nejpřesnější střelbu na terče umístěné v brance)

4. PŘESNOST PŘIHRÁVEK (přihlášení hráči budou soutěžit o to, kdo má nejpřesnější přihrávku v lize)

Přihlášení na soutěže bude možné od 18:30 přímo v hale!! Soutěže začnou přibližně v 19:00. Samotný zápas výběrů ligy začne ve 20:00. 

Na každou soutěž bude omezen počet přihlášených!! Přihlásit se mohou pouze hráči ZAFLu!! Na jednotlivé disciplíny se může přihlásit jakýkoli hráč ligy. Stejně tak na brankářské disciplíny se může přihlásit jakýkoli hráč ligy.

Pro vítěze jednotlivých disciplín budou připraveny tekuté ceny a diplomy. 

Pro hráče ligy bude zajištěno pivo a limo za sníženou cenu!! 

 

TĚŠÍME SE NA VAŠI NÁVŠTĚVU!! :-)

Vedení ligy