Vyhledávání


Kontakt

zafl.liga[@]seznam.cz
bankovní spojení: 3200555397/6800

jan.sta[@]centrum.cz

ROZHOVORY V POLOVINĚ ZÁKLADNÍ ČÁSTI - 1.ČÁST + NOVĚ LIT, GLA

15.11.2016 07:02

Sezóna 2016/2017 je v plném proudu, týmy mají většinou odehráno 12 - 14 zápasů, což je přibližně polovina z celkového počtu 26 utkání za sezónu. proto jsme pro vás připravili rozhovory s kapitány (popř. vedoucími) jednotlivých týmů. V první části se dočtete, jak hodnotí polovinu sezóny Dan Maceček ze Zkušebny, Martin Andrle z Florballifu a Vlasta Švancara ze Seznamu.

 

ZKUŠEBNA

1.Jak jste jako tým spokojeni s účastí v lize, už jste se adaptovali?

V lize se nám líbí,baví nás to a až na pár chyb kterých jsme se dopustili si myslím že jsme se už i adaptovali.

2.Prozatím jste na dvanáctém místě, předkolo tedy není nereálné, souhlasíš?

Rozhodně to není nereálné, řekl bych že to máme ve svých rukách. Když budeme chodit v dostatečném počtu a odpočinutí tak si myslím že předkolo je určitě naše.

3.Máte za sebou 12 zápasů, dá se z nich usuzovat na sílu týmu?

To je u nás trochu těžší říct, prvních pár kol jsme se dost rozkoukávali takže jsme v nich dost ztratili, náš tým je zápas od zápasu lepší což je hrozně pozitivní,kluky to baví a chtějí hrát a to je kámen všeho když chcete a půjdete tomu naproti tak ono se to vrátí jako ve všem. 
 

4.V kterých herních činnostech byste podle tebe měli přidat?

Až na golmana asi na všech, máme nejhorší přesilovku v lize to musíme zlepšit,jinak útoky si pomalu sedají a obrana se zlepšuje zápas od zápasu.Děláme na tom :)
 

5.Který zápas se vám prozatím nejvíc povedl?

Asi zápas s Bukanýrama který jsme vyhráli 3:2 na nájezdy.Nebylo nás moc a neměli jsme moc času na vyrovnání ale zvládli jsme to a myslím že tyhle zápasy nás přesně donesou do play off nebo předkola.
 

6.Na který duel se ty osobně ve zbytku sezóny nejvíc těšíš?

No pro mě určitě je největší výzva druhý zápas s Litrpůlem,první se nám ani za mák nepovedl ,já sem chytal a celkově to byla největší florbalová komedie všech dob. Slibuji že druhý zápas bude úplně o něčem jiném!!!

 

ZNOJEMSKYSEZNAM 
1.Ahoj, jak se vám líbí na druhém místě tabulky? :-)
 
Líbí. Je to nad naše očekávání. Předešlé sezóny jsme se pohybovali spíše ve střední části tabulky. Takže jsme spokojeni . 
 
2.Loni jste museli do předkola, letos se vyhříváte v popředí tabulky. Co se během prázdnin změnilo, že se vám tak daří? 
 
Určitě forma Marečka a hlavně díky němu máme takové výsledky v obdržených bankách. Pochvala také patří celému týmu. Všichni se snaží a táhneme za jeden provaz. 
 
3.Máte v plánu pokusit se pronásledovat bodově tým Šmoulů? 
Určitě ne. Chceme jít před ně. :-)
Snažíme se nepodceňovat žádný zápas a hrát naplno. Daří se nám a ty dvě prohry máme hlavně díky velké absenci hráčů na těchto zápasech a i tak oba skončili rozdílem jedné branky. 
 
4.Zkus říct, který zápas byl pro vás zatím z vašeho pohledu nejlepší a proč? 
 
Řekl bych, že každý zápas, ve kterém nám soupeř nevstřelil žádnou branku. 
 
5.Na které soupeře se ty sám vždy nejvíce těšíš? 
 
Jako každý rok zní odpověď Litrpůl a určitě k horkým favoritům patří Black Dogs , Šmoulové. Letos jsem zvědavý ještě na Jaroslavice a nováčka Zkušebnu . 
 
6.Kdybys měl tipnout, kolikátí nakonec v tabulce po základní části skončíte? 
 
Neodvážil bych se tipovat konkrétní místo, ale budu rád, když by jsme skončili do 4 místa. 
 
 

FLORBALLIFE

1.Letošní sezóna vás prozatím nezastihla v takové pohodě, jak jsme zvyklí. Souhlasíš?

Určitě souhlasím. Bolí to o to víc, když víme, že bychom měli být úplně někde jinde. Spousta porážek o gól. Hodně to souvisí s tím, v jaké sestavě se sejdeme. Jak se začneme scházet kompletní, bude to, alespoň doufám, jiná písnička.

 

2.Kdysi jsi říkal, že nemáš rád týmy "park the bus". Které týmy podle tebe praktikují tento styl?

Je to pravda. Je vždycky lepší si to rozdat na férovku. Má to větší náboj. Do zaparkovaného autobusu se hraje fakt těžko. Nemůžu říct, že by to někdo hrál. Obecně se v ZAFLu snaží týmy hrát aktivně, ale je to o tom, jak se to sejde. Většinou tuhle taktiu zvolí týmy, které se sejdou v pěti šesti. Na to pak potřebuješ kruci kvalitu, abys to mohl dobře přehrát.

 

3.V posledních letech jste pravidelným účastníkem play off. Bylo by těžké se motivovat na předkolo?

Já myslím, že ne. V tu chvíli začíná to důležité a předpokládám, že to každého namotivuje. Tam už se hraje o všechno a kdo nechce končit sezonu jako první, musí zapnout. Snad se trochu hecneme a začneme konečně bodovat.

 

4.Kde jste sehnali svého nejproduktivnějšího hráče - Martina Moravce?

To je zásluha  a výborně odvedený scouting Michala Kubiše. Jen tak dál. 

 

5.Kdo je podle tebe letos adept na titul?

Otázka, jak zvládnou play off Šmoulové. Letos se navíc daří i Seznamu a dle mého půjdou daleko i Black Dogs.

 

6.Kdo podle tebe skončí v baráži?

Když se člověk podívá na tabulku, je to asi celkem zřejmé.

 

POSLEDNÍ VÝSTŘEL

1.Letos máte konečně dvě lajny, kde jste pořádali draft přes léto? :-)

Tak první draft „Aleš“ proběhl v Pajzlu a dopadl překvapivě dobře, což se nedalo říct o mě :-) . Pak jsme na jedné akci osvědčenou metodou draftovali Mušáka ( tato metoda je založena na nepřiměřených dávkách alkoholu v přiměřeně krátkém časovém intervalu).No a pak z ničeho nic došel Meloun , že má pár schopných lidí (dodnes nechápu, jak to dokázal).  

 

2.Do branky jste přivedli Mušáka, to je velká kvalita, že?

Tak Nesťa nechytal vůbec špatně , takže to zas takový skok nebyl :-) , ale každopádně Mušák je pro náš tým nepopíratelný přínos s velkým Pé a to jak do brány tak i do šatny :-)

 

3.Jste známí tím, že hrajete rychlý a kombinační florbal. Myslíš, že je to nejlepší styl, který na soupeře platí?

Tak vzhledem k tomu ,že jiný styl neumíme , což jsme již mnohokrát potvrdili ,tak asi ano.

 

4.Proti kterému týmu ty osobně hraješ nejméně rád a proč?

Neřekl bych ,že to je úplně o týmu, spíš o jednotlivcích , kteří na něj vrhají špatné světlo.Co si budeme povídat, některé týmy v lize mají minimálně jednoho tzv. „psychicky labilního jedince vhodného pro léčbu“ a proto mi nedělá zrovna radost proti takovému týmu hrát ,ale dokážu to.

 

5.Který duel se vám zatím v lize letos nejvíce povedl?

Těžká otázka. Po odchodu Lubora do FALK nás společně s ním opustila i jeho dokonalá paměť na tyto zápasy, statistiky a různé teoretické propočty během sezóny ,takže bez jeho rozboru bohužel nevím , protože já tento dar nemám.

 

6.Kdo podle tebe spadne do baráže nakonec?

Asi někdo z dolních příček tabulky. Nějak to nestuduji.

 

FALK

1.Letos máte výsledky jako na houpačce. Jednou jasně zvítězíte, jednou prohrajete jasný duel. Čím to?

Jednoznačně tím, že opět nejsme schopni se sejít pravidelně na zápasy v normálním počtu. 6 zápasů jsme odehráli v 6-7 lidech, letos k tomu bohužel přispělo i nešikovné rozlosování.

 

2.Jsi jako vedoucí týmu prozatím spokojen s umístěním v tabulce?

Byl bych spokojen s jakýmkoliv umístění, kdyby to fungovalo jak má, ale bohužel tomu tak není, takže i kdybychom ted byli na 1. místě, tak bych spokojen nebyl.

 

3.Co říkáš na tabulku, je tam pro tebe nějaké překvapení?

No, nějáká tak překvapení bych tam našel, jako například:

Šmoulové – ztratit  celé 4 body za první polovinu sezony? To nemyslí vážně ?! J navíc překvapili tím, že mají tolik modrých dresů, vždy jsem jich videlě max 8 pohromadě :-)

Blacks – tak tady je snad jediné překvapení hráč číslo 6 !!!

Bukanýři – tím jak vlétli do sezony a bodovým ziskem, bohužel pak na druhé straně jejich nesportovním chováním, což bych zrovna z jejich strany nečekal

Jaroslavice – překvapení ve skore a bodovým ziskem je viditelné, naopak překvapili tím, že i za takového vývoje  nemají žádný kontumovaný zápas, vždy dohráli …

Ten zbytek tak nějak standard, když se podaří sejít v rozumné sestavě, tak výsledky jsou v normálu bez překvapení, když tomu tak není, není se čemu divit, že je to tak na houpačce…

 

4.Který duel pro vás byl zatím nejnáročnější a proč?

Když pominu těch 6 zápasů co jsme odehráli v 6 lidech, což se ani srovnávat nedá, tak určitě BLD, pěkný, vyrovnaný zápas, ostatně jako vždy …

 

5.Je nějaký tým, na který si vyloženě věříte?

V této lize při plné sestavě si věříme na všechny, stejně tak jako ostatní týmy, už to není tak, že s někým musíme jasně vyhrát nebo jasně prohrát, jsme příkladným týmem ligy, který umí vyhrát úplně s každým, stejně tak jako prohrát úplně s každým, my jsme dokonce schopni prohrát zápas i když nám nenastoupí soupeř a mělo by to být kontumované :-)

 

6.Zatím máte celkem vyrovnanou produktivitu u jednotlivých hráčů, je to vaše výhoda?

Dobrý postřeh pane redaktore ! Takto to bylo letos myšleno, hodně hráčů jsme vyškrtli, a chtěli hrát jako tým, pro radost, každý svoje, to co umí, jenže se ukázalo, že to prostě nejde a museli jsme nabrat další hráče jen z toho důvodu, abych nefuněli na zápasech v 6. Je sice pravda, že většina týmů má své ´´ VéBéčko´´ ( pozn. Redaktora: VB – Vlasák, Bulín) kteří táhnou útok, u nás máme tak nějak vyrovnané 2 -3 pětky co se střídají no… i když vlastně Vernarský – Bětík, no uvidíme co se s tím dá dělat :-)

 

 

HODONICE

1.Loni jste si dosyta užili play off, po základní části jste byli třetí. Jste spokojeni s prozatímním sedmým místem?

Loni jsme se na třetí místo dotáhli těsně před koncem, rozhodoval každý zápas a my jsme vyhráli skoro všechno. Letošní liga je velice vyrovnaná a záleží na tom, kdo se na zápasy sejde. Myslím si, že v druhé polovině sezóny půjdeme ještě nahoru.

 

2.Provedli jste po minulé sezóně docela výraznou obměnu soupisku, bylo to k lepšímu?

Určitě, soupiska byla neaktualizovaná a byl tam prostor. Doplnit tým o zkušené hráče od Slimáků byla nejlepší volba jaká se nám naskytla. Jsme teď jeden tým a můžeme hrát na dvě lajny.

 

3.Máte za sebou 12 duelů. Který se vám nejvíce povedl?

V hlavě mám dva zápasy, těžko říci, který se nám povedl více. První byl proti Gladiátorům, kdy jsme hráli první polovinu 0:0 a na začátku druhé poloviny dali jediný gól zápasu a vyhráli. Skóre Gladiátorů bylo před naším zápasem 23:0. Druhý zápas byl proti Seznamu, který byl také neporažený a měl za sebou 10 vyhraných zápasů v řadě. Dokázali jsme vyhrát 3:2 i přes nesmyslné vyloučení našeho hráče 2+10 od rozhodčího Lukáše Bárty.

 

4.Dokonce proti Šmoulům jste po poločase vedli o 2 branky, ale nakonec jste podlehli. To byla velká škoda, nemyslíš? Obzvláště když Šmoulové moc zápasů neprohrávají.

Ano byla to škoda, tým se pořád sehrává a získává zkušenosti každým zápasem. Šmoulové dokážou zabrat, když chtějí. V tomhle na ně zatím nikdo nemá.

 

5.Vaším nejproduktivnějším hráčem je Filip Blažek. Co říkáš na jeho střelecké obrození?

Filda je skvělý individuál i týmový hráč. Poradí si s nahozeným míčkem, dokáže nahrát, věří si a žije florbalem. Věřím, že hraje i za bráchu, který je pořád zraněný z loňského play off.

 

6.Kdo podle tebe spadne do baráže?

Pokud Kapři nezaberou, tak to mají jasné. 

 

 

BUKANÝŘI

1.Loni poslední místo, letos prozatím střed tabulky. Panujete u Bukanýrů spokojenost?

Tak určitě s dosavadním obsazením v tabulce a zároveň i bodovým ziskem musíme být  prozatím spokojeni,  asi málokdo z nás čekal 20 bodů po půlce sezony, ačkoliv hned po prvním odehraném kole a předvedenou hrou  jsme věděli, že když se sejdeme, můžeme být velice nebezpeční.

 

2.Je nějaký zápas, na který byste nejraději zapomněli?

Asi bych zmínil dva. A oba dva z posledního kola. První s Tvořihrází, kde ( ačkoliv bych nechtěl nijak urazit protivníka) jsme byli jasně lepším týmem a vytvořili jsme si neskutečné množství šancí, jsme nakonec podlehli na nájezdy a přitom měli určitě brát plný bodový zisk. A druhý hned zápas následující, kde byli naším soupeřem kluci z Rebels a zápas bohužel velice negativně ovlivnili rozhodčí.

 

3.Změnily se nějak plány a cíle, které jste si dávali před sezónou, když se vám teď tak daří?

Priorita je pro nás stále záchrana a vyhnutí se baráže,  už to bych považoval za úspěch.

 

4.Před sezónou jste posílili, teď zase od vás naopak odešel Lukáš Bárta. Může se to na výsledcích nějak projevit?

Lukáš Bárta je hráč velice kvalitní a jeho odchod mi radost určitě neudělal, byl to stálý hráč naší první formace a určitě těžko nahraditelný, my se s tím ale postupem času vypořádali  a na jeho post již našli náhradu.

 

5.V dalších zápasech vás čekají Black Dogs a Šmoulové. S kolika body z těchto zápasů byste byli spokojeni?

Hrát proti nejlepším týmům Zaflu v jeden den je pro nás obrovská motivace,  a každý bod proti těmto soupeřům by byl prostě plusový.

 

6.Který soupeř vám prozatím nadělal v zápasech nejméně starostí?

Prozatím proti nám takový soupeř žádný nenastoupil. Vždy musíme vynaložit obrovské týmové úsilí a bojovat na 100%, protože v Zaflu není slabého soupeře.

 

BLACK DOGS

1.Prozatím okupujete třetí příčku, jste spokojeni?

Zatím spokojeni jsme, ale nesmíme usnout na vavřínech, tabulka je pořád strašně vyrovnaná.

 

2.Zatím máte po Šmoulech nejproduktivnější útok, čím to? Většinou se spíše zaměřujete na obranu?

No, útok zatím šlapal, ale obrannou hru musíme zlepšit. A tím nemyslím jen beky, ale celou pětku na hřišti.

 

3.Zkus říct, který zápas byl pro vás zatím z vašeho pohledu nejlepší a proč?

Ani nevím, sehráli jsme dobrý zápas proti Výstřelu, snad nás ten nejlepší zápas teprve čeká :-)

 

4.Budete chtít pronásledovat Šmouly na první místo?

To asi těžko. To nemá smysl :-) Budeme se snažit zůstat v horních patrech tabulky.

 

5.Je podle tebe v tabulce nějaké překvapení, které jsi nečekal?

Asi Bukanýři, loni se jim moc nedařilo, ale letos hrají velmi dobře. Teď nás čeká zápas s nimi, ve kterém budeme muset hrát na totální maximum,a bychom měli šanci bodovat. Pak je překvapením i Zkušebna. Většinou se nováčkům moc nevede, ale oni hrají velmi dobře prozatím.

 

6.Co říkáš na vaše výsledky, padá hodně branek, ale také docela inkasujete?

Tak snad zvládneme lépe bránit, abychom tolik neinkasovali.

 

 

REBELS

1.Prozatím okupujete desátou příčku. Jste s průběžným umístěním spokojeni?

   Nevím jestli spokojený či nespokojený, ale tabulka až na Šmouly nemá tak moc velké bodové rozestupy a stačí tři čtyři zápasy po sobě vyhrát a můžeme být nahoře,nebo naopak prohrát a zůstat dole.

 

2.Zatím máte výsledky trochu nevyrovnané, čím to?

   Ono dost záleží v jakém složení a v kolika lidech se sejdeme na hrací kola.Někteří kluci v týmu jsou šikovnější a když chybí je to znát a naopak když hrají dokáži právě tomu týmu dát tu kvalitu nejen herně ale i výsledkově.

 

3.V přestupovém okně vás posílil Lukáš Bárta. Na jakou pozici s ním počítáte?

  Lukáš je univerzál, zvládá oba posty a zatím hraje v obraně, protože v play off se nám zranil Jirka který se nám ještě nevrátil,ale je to hráč i dopředu.Hraje tam kde je zrovna potřeba.

 

4.Loni jste dosáhli na 3.místo, chcete letos do finále?

   Upřímně chtěli jsme tam už loňskou sezonu,ale bohužel to nevyšlo tak snad letos se to podaří.

 

5.S kterými týmy ty osobně hraješ nejraději a proč?

   Mě osobně je to asi jedno,protože hraju rád florbal jako takový,ale nejraději hraji s týmy které chtějí hrát technický florbal nahoru dolu.

 

6.Je podle tebe v prozatímní tabulce nějaké překvapení?

   Nevím jestli vyloženě překvapení, ale letos se zatím daří Znojemskému seznamu a naopak nedaří Jaroslavickým kaprům kteří nemají ještě ani bod. 

 

GLADIATORS

1.Prozatímní osmé místo asi není to, co byste si představovali, že?

No určitě jsme měli po minulých sezónách větší ambice než v polovině sezóny být na 8. místě. Bohužel to tak ale je a my se s tím musíme poprat a dokázat, že patříme výš :-) .

2.Všiml jsem si, že máte trochu problém se sestavou na zápasy, abyste poskládali 2 lajny. Čím to?

No, jak to říct, pár lidí z našeho „jádra“ týmu, kteří chodili pravidelně bohužel muselo prozatím zápasy vynechat, takže to je asi první věc, druhá věc je ta, že některým to nevychází kvůli práci a to poslední, někdy hold nepříjdou lidi skrz to, že se jim buď nechce nebo že něco mají, u nás to postihlo bohužel 4 zápasy v jednom víkendu, kdy jsme měli polovinu týmu na posvícení v Kravsku.

3.Které zápasy se vám nejvíce vyvedly a proč?

No takových zápasů moc nebylo, vyvedly se nám zápasy proti týmům ze spodu tabulky … Potom bych určitě chtěl ocenit první půlku proti Black dogs, kdy jsme v 5 lidech drželi nadějné skóre 1:1, pak Blaci udeřili a právem vyhráli 7:2 tuším …No a asi nejpovedenější zápas byl s Florballife, kdy se náš tým o dvou lajnách pral s 5 hráči a jedním na střídání a nakonec zvítězil 2:1.

4.V posledním kole jste prohráli s Rebely a se Šmouly. Bylo to pro vás nejtěžší kolo prozatím?

Papírově bych řekl, že to jako nejtěžší kolo mohlo vypadat, ale určitě to tak nebylo.
Myslím si, že jak Šmoulům, tak Rebelům jsme byli vyrovnaným soupeřem, skóre se Šmouly mluví trošku jinak, ale bylo to bohužel tím, že Šmoulové své šance proměnili a my je zahodili. S Rebely to pak už bylo jen o gól.

5.Jak na tebe působí nováček ligy - Zkušebna?

Když nebudu počítat Šmouly(tehdy Pivnice u Bárta) , je to asi nejlepší nováček, co se hry i bodů týče. Je to běhavý tým, mají tam pár šikovných hráčů a tak si myslím, že pokud se ještě zmírní v herní agresivitě a budou se víc zajímat o to vstřelit gól, než o samotného protihráče, tak to do budoucna bude vyrovnaný soupeř.

6.Chtěli byste si zopakovat čtvrtfinále s Rebely?

Vzhledem k tomu, v jakém postavení teď jsme, bychom si chtěli hlavně zopakovat nejmíň čtvrtfinále. To s kým už budeme hrát, je jedno. Ano, ikdyž jsme prohráli nad Rebely 3:0, myslím si, že to byly minimálně 2 vyrovnané souboje té série a že hra měla náboj, ale Play off už je úplně jiná hra, než základní část a tam je skoro jedno koho dostaneme.

 

LITRPŮL

 

1. Prozatím jste jedenáctí. O spokojenosti asi nemůže být řeč, že?

Ne, to určitě ani náhodou. Po loňské sezóně nás sice potkala spousta odchodů kvalitních opor, ale pořád ještě v týmu zůstal dostatek hráčů na to, abysme dali góly a bojovali o body například ve dvojzápase s Bukanýry, ale i v utkání s Výstřelem kde jsme padli na nájezdy. Nebo ve smolných duelech proti Florballifu a Rebels, kde jsme úplně odešli ve druhých poločasech. Navíc do toho pak ještě padly dvě kontumace kvůli nedostatku hráčů. Musíme se víc soustředit na hru a vylepšit produktivitu, a jak bylo vidět, tak to půjde.

 

2. Pár let zpět jste pravidelně hrávali semifinále. Postupně se však umísťujete v nižších patrech tabulky, čím to?

Spousta kluků, kteří táhli tým kvalitativně postupně přestala hrát, ať už zmíním Peťu Číhala, Romana Švarce, Oldu Helebranta, Peťu Skálu, Tomáše Jelínka, Vojtu Maruštíka, Kubu Veselého… Takoví hráči se těžko nahrazují, a my navíc nejdeme cestou shánění kvality tím, že bysme přetahovali kvalitní hráče z jiných týmů, ale snažíme se s tím vyrovnat v rámci vnitřní síly týmu, maximálně příchody kluků z řad kamarádů co mají zájem si zkusit ligu. Takže je to na těch co zůstávají, aby se s tím tým vypořádal. Nehrajeme ale o život, takže pokud se aspoň trochu daří výsledkově a hlavně pokud to klape herně, je to pro nás dostatečná zábava.

 

3. Vrátil se vám do sestavy Kuba Veselý, to je velká vzpruha, že?

Ani nevím, zatím do utkání nezasáhl a gólmany jsme měli dva kvalitní od začátku sezóny, takže se Kubův příchod ještě nijak nemohl projevit. Určitě jsme ale rádi že je zpátky na soupisce, pokud to tedy zůstane tak, že za TJ už nenastoupí a bude moct dál působit v lize. Kuba je super kluk a jeho přítomnost v partě je pozitivní věc. To ale platilo i v době, kdy na soupisce nebyl.

 

4. Které zápasy bys ty sám nejraději letos úplně vymazal z paměti?

Už jsem jich pár zmínil v první odpovědi, ale určitě propadák s Black Dogs (0:8) a dvě blamáže s Bukanýry bez vstřeleného gólu.

 

5. Proti kterému soupeři hrajete jako tým nejraději?

My jsme vždycky radši hráli proti týmům, kde bylo víc rozumu a míň touhy vyhrát za každou cenu, takže to byly Božice, Slimáci, Šanov a teď později je to především Výstřel.

 

6. Máte plány posunout se do první šestky, nebo budete spíš pokukovat po předkole?

Plány s první šestkou určitě máme nebo chceme mít, ale záleží na tom, jestli to ještě bude reálné s tím, jak jsme si to na začátku nechali utýct. Zápasů už zase tolik nezbývá, ale určitě se budeme snažit bodovat v každém z nich a kam se podaří vyškrábat, bude překvapení na konci základní části.