Vyhledávání


Kontakt

zafl.liga[@]seznam.cz
bankovní spojení: 3200555397/6800

jan.sta[@]centrum.cz

"STAY STRONG" aneb ZDRAVÍ JE PŘEDNĚJŠÍ NEŽ FLORBAL

07.10.2016 21:41

V prvním kole ligy se letos udál jeden zajímavý okamžik. Všichni hráči Bukanýrů nastoupili do zápasů proti Black Dogs a Hodonicím s číslem 14 na zádech. Porušení pravidel o tom, že každý hráč musí mít na sobě své číslo dle platné soupisky?? Ale jděte!!! Tady jde o mnohem víc, než jsou naše zápasy v ZAFLu. Hráči Bukanýrů se rozhodli podpořit svého spoluhráče v boji proti nejsilnějšímu protivníkovi - vážné nemoci. Po zápase jsme udělali rozhovor s Janem Petrželkou.

 

1.Ahoj Honzo, v prvním kole ligy jste nastoupili do zápasů všichni se stejným číslem na zádech. Jaké to bylo číslo?

14

 

2.Proč jste všichni nastoupili s tímto číslem, mohl bys nám to vysvětlit?

Šlo o to vyjádřit podporu pro našeho kamaráda a spoluhráče Jonáše Saletu , který se před sezonou dozvěděl že je vážně nemocný tak jsme ho chtěly podpořit aspoň tímto způsobem , aby věděl že celj tým za nám stojí a podporuje ho .

 

3.Koho napadlo, že na do prvních duelů nastoupíte s tímto číslem?

Napadlo to mě a Kubu Willmanna

 

4.Nápis STAY STRONG, který jste měli na dresech, působil psychicky i na soupeře. Setkal jsi se s některými hráči ze soupeřových týmů, kteří se vás třeba ptali, co to vše má znamenat? Vyjádřili nějak ostatní hráči podporu?

Nápis Stay Strong je oficiální motto pro boj s rakovinou a my  jsme chtěli tuto věc podpořit . Někteří hráči ligy které jsme potkali cestou do kabin se ptaly co to znamená tak řekli že to je od celýho týmu krásný co jsme udělali pro kamaráda. Prostě Bukanýři drží pospolu, jsou jedna rodina.

 

 

Honzo, díky za rozhovor.

Myslím si, že i když naše zápasy v lize jsou někdy velmi tvrdé, tak v tomto případě by měly jít všechny ostatní věci stranou. 

Za vedení ligy bych rád vyjádřil podporu Johnymu Saletovi - takže Johny, STAY STRONG!!!!!!!

 

Ivoš J.