Vyhledávání


Kontakt

zafl.liga[@]seznam.cz
bankovní spojení: 3200555397/6800

jan.sta[@]centrum.cz

V PRVNÍM KOLE ROKU 2016 BYLA NEJÚSPĚŠNĚJŠÍ TVOŘIHRÁZ + reportáže

05.01.2016 08:24

Rok 2016 odstarftoval v neděli 3.ledna šesti zápasy ligy. V nich si suverénně vedla Tvořihráz, která zdolala Šmouly i Zlej sen a do tabulky si tak připsala 6 bodů. Dařilo se i Rebelům, kteří si započítali celkem 5 bodů. Hráči Black Dogs tentokrát urvali body čtyři a Šmoulové si za jedno vítězství připočítali tři body. Nevedlo se nováčkům, Bukanýři ani Zlej sen nedokázali získat ani bod. 

18.Kolo 

Bld - Buk 5:0 

Tvo - Šmo 5:4 

Reb - Bld 3:2 SN 

Sen - Tvo 2:8 

Šmo - Buk 8:4 

Sen - Reb 1:6



18.Kolo

Fbc Black Dogs – Fbc Bukanýři                                5:0

V prvním utkání nastoupily týmy z opačných pólů tabulky, zatímco Black Dogs byly před tímto kolem na prvním místě. Bukanýři jsou poslední s mírnou ztrátou na předposlední Slimáky. Prestižní bylo toto utkání pro Michala Popoviče novou posilu týmu Black Dogs, který přišel do týmu Black Dogs právě od Bukanýrů. Popovič dostal důvěru od první minuty a mohl si tak zachytat proti svým bývalým spoluhráčům. Pro Black Dogs začlo utkání velmi dobře, když se hned v úvodu dostali do vedení 1:0, když Chrmého prostřelil Ivo Janský. Hned vzápětí zvýšil na 2:0 přesnou střelou nad ramena Lukáše Chromého, Jiří Komenda. První poločas ukončil Martin Buchta, který rozvlnil síť potřetí a první polovina tak skončila 3:0. V druhé půlce mohl tým Bukanýrů snížit, když se sám před Popovičem objevil Erik Hagenhofer ale Popovič jeho střelu vyrazil nad bránu a i s dalším nebezpečnějším pokusem od Jana Petrželky si poradil. Po těchto situacích, ale opět zaúřadoval tým Black Dogs, když svou premiérovou branku v dresu Black Dogs vsítil Tomáš Štajner. Tečku za tímto utkání udělal kapitán Ivo Janský, který stanovil konečné skóre na 5:0. Michal Popovič tak při svém prvním startu vychytal první čisté konto.

 

TJ Sokol FALK Tvořihráz – Fbc Šmoulové Znojmo                 5:4

První šanci utkání si Šmoulové zneškodnili sami, když míček směřující do sítě odrazil Vlasík mimo nebezpečí. Ve čtvrté minutě se už tým Šmoulů radovat mohl, když Bártu prostřelil Radek Vysloužil. O minutu později už bylo vyrovnáno postarala se o to nová tvář v týmu Tvořihráze Mirek Bazala. Branku na 1:2 vstřelil opět Radek Vysloužil. Na 2:2 vyrovnal vzápětí Vojta Nohava a obrat přišel těsně před koncem půle, když se po přihrávce Dvořáka trefil Grillowitzer. Hned v první minutě měl technické problémy s maskou brankář Bárta, po krátkém přerušení se tak mohlo pokračovat. Obrovskou šanci zahodil hned v úvodu Martin Vlasák z následného protiútoku překonal Leitnera podruhé v utkání Nohava. Tvořihráz tak pomalu, ale jistě směřovala k důležitám třem bodům. Jak se později ukázalo utkání rozhodl brankou na 5:2 Luděk Vacula, protože Šmoulové ještě stihli vstřelit dvě branky a postarali se tak o zdramatizování utkání. To nakonec  I přes veškerou snahu Šmoulů skončilo 5:4 pro Tvořihráz.

 

Rebels – Fbc Black Dogs                                                                 3:2 SN

Do tohoto utkání vstoupil lépe tým Black Dogs, když se dvakrát v úvodu prosadil Martin Buchta. Rebels ovšem dostali do konce úvodní části možnost zahrát si dvě přesilové hry po vyloučeních Rosenheima a Štajnera. Tu první sehrál tým Rebels dobře a Jaroslav Zika snížil na 1:2. V té druhé tečoval střelu Richarda Adámka, Jiří Vavřina. V druhé půlce nebyl překonán jak Dvořák na straně Rebels, tak Martin Buchta na straně Black Dogs. Utkání tak musely rozhodnout samostatné nájezdy, ve kterých nedali hráči Black Dogs ani jednu branku a utkání rozhodl v třetí sérii Rostislav Souček.

 

Fbc Zlej Se(n) – TJ Sokol FALK Tvořihráz                                  2:8

Do vedení se dostal velice rychle tým Tvořihráze, který dvěma rychlými góly zmrazil hráče Snu. V sedmé minutě se podařilo snížit, když Tomáš Valášek našel mezeru mezi nohama Přemysla Bárty. První půle skončila 1:3, když se trefil Nohava. Do druhé půle vstoupila Tvořihráz stejně jako do půle první, tedy útočnou aktivitou, když velice rychle přidala další branky. Za Zlej Se(n) snížil Pavel Konvalina, ale Tvořihráz si vítězství pohlídala a konečný stav utkání se zastavil na skóre 2:8.

 

Fbc Šmoulové Znojmo – Fbc Bukanýři                                          8:4

Už od úvodních vteřin vlétl tým Šmoulů na Bukanýry a už po sedmnácti vteřinách vedli 1:0 zásluhou Martina Vlasáka, když první jeho pokus skončil na tyčce, druhý pokus už Vlasák úspěšně dorazil do odkryté klece. V prvním poločase Šmoulové na hřišti dominovali a bylo to znát i na skóre, když se do konce prvního poločasu trefil ještě třikrát Tomáš Bulín, dvakrát Vysloužil a ještě jednu branku přidal Vlasák a tak první půle skončila jednoznačně 7:0. Do druhé poloviny utkání však vstoupil tým Bukanýrů mnohem lépe a zásluho Romana Šálka snížili na 7:1. O chvíli později se po Hermanově přihrávce ze standartní situace opřel do míčku Jonáš Saleta a nechytatelnou ranou překonal Leitnera. Bukanýři se v tomto zápase rozhodně nechtěli vzdát a na 7:3 snížil Jakub Wilmann. Bukanýři se tak dostávali na dostřel Šmoulům, navíc dvakrát běžel sám na brankáře Leitnera Erik Hagenhofer, ale oba jeho pokusy zneškodnil Leitner. Pěti brankový rozdíl zajistila Šmoulům dvojice Bulín, Vlasák, když první jmenovaný nahrál druhému na další gól na 8:3. Druhou branku v utkání po něm přidal Šálek a Šmoulové tak porazili Bukanýry 8:4.

 

Fbc Zlej Se(n) – Rebels                                                                  1:6

V posledním zápase se proti sobě představil Zlej Se(n) proti Rebels. Na první branku se musela čekat až do času 10:38, kdy našel Petr Mikysek osamoceného Jaroslava Ziku, který dostal Rebels do vedení. Hned po inkasované brance si šel na trestnou lavici odsedět trest hráč Snu Ondřej Machain a Rebels stihli přesilovou hru využít, když se opět trefil kapitán Zika. V čase 3:40 zvýšil na 0:3 zvýšil Rostislav Souček. Zlej Se(n) v tomto utkání narážel hlavně na skvělého Dvořáka, který držel tým Rebels, hráči Snu to zkoušeli ze všech možných I nemožných pozic, ale jako jediný kdo překonal Dvořáka byl Robin Ngo Xuan. Rebels si dalšími třemi brankami z hole Hrubého, Vlka a Součka zajistili výhru 1:6.