Vyhledávání


Kontakt

zafl.liga[@]seznam.cz
bankovní spojení: 3200555397/6800

jan.sta[@]centrum.cz

10.KOLO - BUKANÝŘI POPRVÉ BODOVALI. ŠMOULOVÉ NA PRVNÍ FLEK + reportáže

02.11.2015 19:04

V rámci desátého kola se utkaly spíše týmy, které se momentálně nachází v druhé polovině tabulky. Na své první body dosáhli Bukanýři, když prohráli na nájezdy se Slimáky. Ti si nájezdy vyzkoušeli dokonce dvakrát, podruhé je však zdolal Zlej se(n). Hráči Snu pak trochu smolně prohráli s Jaroslavicemi, které skvělým obratem stavu utkání braly všechny body. Dařilo se Šmoulům, kteří si upevnili první místo v tabulce ziskem šesti bodů. Rebelové brali tentokráte body tři, když sice prohárli se Šmouly, ale porazili Bukanýry.

 

 

10.kolo 

Sen - Jar 4:6 

Šmo - Reb 7:0 

Buk - Sli 2:3 SN 

Jar - Šmo 4:14 

Sli - Sen 4:5 SN 

Reb - Buk 5:1

 

Fbc Zlej Se(n) – Jaroslavičtí Kapři                           4:6

První poločas tohoto utkání skončil těsně 3:2 kdy se za Zlej Se(n) trefil Navrátil, Konvalina a Pavelka, za Jaroslavické se dvakrát prosadil Michal Huber. Druhý poločas vyhrál tým Kaprů 1:4, když všechny čtyři branky vsítil Filip Holčapek. Utkání skončilo 4:6, když se za Sen trefil Matěj Částek.

 

Fbc Šmoulové Znojmo – Rebels                                 7:0

V druhém utkání desátého kola se střetl dosavadní lídr tabulky Fbc Šmoulové Znojmo proti Rebels. Utkání vyhrál tým Šmoulů jednoznačně 7:0, když se třikrát trefili Radek Vysloužil a Tomáš Bulín a jednu branku přidal Karel Tomek.

 

Fbc Bukanýři – Bar Slimák 2.1                                  2:3 SN

V dalším utkání tohoto kola se představili poslední dva týmy tabulky Fbc Bukanýři a Bar Slimák 2.1.

1.poločas:

První náznak šance si vytvořili Bukanýři, ale Trávníček neprostrčil míček na rozeběhnutého Šálka. První vážnější situace přišla ve čtvrté minutě, kdy solidní pokus vyslal Erik Hagenhofer. V sedmé minutě padla první branka utkání, kdy Hagenhoferovu střelu tečoval Pavel Lasnovský. Ve zbytku poločasu měli Slimáci několik slibných příležitostí na vyrovnání, ale Bukanýry držel v tomto zápase fantastický Martin Bublík. První poločas tak skončil 1:0.

 

2.poločas:

O druhou branku tohoto utkání se postaral Tomáš Trávníček a Bukanýři tak vedli 2:0. Slimáci, ale přišli s bleskovým snížením stavu, když se v čase 6:58 trefil Michal Straub. Tři minuty před koncem vyrovnal Michal Koch a utkání tak dospělo do samostatných nájezdů, které rozhodl Michal Straub a Slimáci si tak připsali o bod navíc za výhru 2:3 po samostatných nájezdech. Pro Bukanýry se jedná o první zisk bodu v této amatérské soutěži.

 

Jaroslavičtí Kapři – Fbc Šmoulové Znojmo                   4:14

V tomto utkání rozdrtil tým Šmoulů, tým Jaroslavic 4:14, když oba poločasy skončily shodně 2:7. Za tým Jaroslavic se trefil stejně jako v prvním utkání tohoto kola dvakrát Huber, po jedné brance přidal Juhaňák a Tapšík. Za Šmouly se čtyřikrát prosadil Martin Vlasák , třikrát Tomáš Bulín, Martin Bartoš a Radek Vysloužil jednu branku přidal Jaroslav Semotam.

 

Bar Slimák 2.1 – Fbc Zlej Se(n)                                      4:5 SN

Ve třetí minutě se dvakrát prosadil Zlej Se(n), kdy se trefil Rožnovský a Radek Částek V páté minutě zvýšil na 0:3 František Navrátil. Slimáci se nevzdali a do poločasu brankami Kuřitky a Mikuláška snížili na rozdíl jedné branky. Branku na 2:4 vsítil už ve druhé půlce Zbyšek Šára. Slimáci stihli vyrovnat na 4:4 a utkání tak dospělo do samostatných nájezdů, ve kterých vsítil rozhodující nájezd Josef Veverka, který chladnokrevně zakončil mezi nohy brankáře Slimáků.

 

Rebels – Fbc Bukanýři                                                    5:1

Úvod utkání patřil Rebelům, když se během prvních dvou minut dostali do dvoubrankového vedení , když se trefil Rostislav Souček nechytatelnou střelou do pravé šibenice a posila z Šanova Viktor Raška zvýšil na 2:0. Celý první poločas ovládl tým Rebels, když podruhé v utkání trefil Souček a chvíli po něm zvýšil na 4:0 kapitán týmu Jaroslav Zika.

 

2.poločas:

V druhém poločase byly k vidění dvě branky. Nejprve na 5:0 zvýšil opět Jaroslav Zika. Čestný úspěch Bukanýrů zaznamenal pár minut před koncem utkání Tomáš Trávníček. Utkání tak skončilo 5:1.