Vyhledávání


Kontakt

zafl.liga[@]seznam.cz
bankovní spojení: 3200555397/6800

jan.sta[@]centrum.cz

13. A 14.KOLO VÝSLEDKY + reportáže

11.10.2015 19:59

Během 13. a 14.kola se odehrálo celkem 12 zápasů, kde se kromě Šmoulů a Bukanýrů představily všechny týmy ligy. Zápasy rozhodně byly bohaté na góly. Nejvyšším skóre se může pyšnit zápas Seznam - Sen, kdy Seznamáci nadělili svému sokovi tucet branek. V popředí tabulky se udržely týmy Výstřelu a Black Dogs, obě družstva získala plný počet bodů.

 

13.Kolo 
Bld - Tvo 4:3 
Pov - Lit 3:1 
Jar - Flo 3:4 
Tvo - Pov 1:2 
Bld - Jar 7:2 
Lit - Flo 2:5
 
14.kolo 
Reb - Gld 0:4 
Sez - Sen 12:2 
Hod - Sli 4:3 SN 
Gld - Sez 2:1 
Sli - Reb 1:5 
Sen - Hod 5:1

 

13.Kolo

Fbc Black Dogs – TJ Sokol FALK Tvořihráz 4:3

1.poločas:

Hned v úvodu utkání byla vidět útočná aktivita vidět na obou stranách. Už po prvních čtyřech minutách svítilo na ukazateli skóre 2:2, když se o obě branky za Tvořihráz postaral Luboš Grillowitzer za Black Dogs se nejprve trefil Michal Zálešák a na 2:2 vyrovnal Ivo Janský. Tímto výsledkem i první poločas skončil.

 

2.poločas:

V druhém poločase se za Black Dogs dvakrát prosadil Martin Buchta a poslal Black Dogs do vedení 4:2. Za Tvořihráz ještě stačil korigovat výsledek utkání Kamil Vejvoda a utkání tak skončilo 4:3.

 

Poslední Výstřel – Fbc Litrpůl 3:1

1.poločas:

Skóre v tomto utkání otevřel přesnou střelou nad Vaculovo rameno Petr Štraus. Další větší šance přišla až v desáté minutě utkání, kdy Jaroslav Solik trefil tyč brány Litrpůlu. V poslední minutě se zaskvěl Jiří Nesnídal, když maskou vyrazil střelu Vojtěcha Maruštíka. První půle tak skončila těsným výsledkem 1:0

 

2.poločas:

V páté minutě druhého poločasu stál u zrodu útočné akce Výstřelu Jiří Nesnídal, když svým výhozem našel přesně hokejku Jana Vyskota, který ještě svou přihrávkou našel před bránou volného Hocha, který zvýšil vedení Výstřelu. V osmé minutě se prosadil Vojtěch Maruštík. Žádné drama se nakonec nekonalo, když svou druhou trefou v utkání přidal Stanislav Hoch a Poslední Výstřel tak toto utkání vyhrál 3:1.

 

Jaroslavičtí Kapři – Florballife.cz Team 3:4

1.poločas:

Do první obrovské šance se dostal Filip Holčapek, bohužel pro Jaroslavice bránu minul. Aktivní byl v průběhu utkání Filip Holčapek, který se neustále snažil zaměstnávat svými střelami Rostislava Krutiše, který ale jeho pokusy likvidoval. První půle skončila 0:1, když se trefil Filip Latner.

 

2.poločas:

Hned v druhé minutě vyrovnal na 1:1 aktivní Holčapek. Po této brance měli další velké šance Jaroslavice, nejprve běžel sám na Krutiše, Bohumil Zálešák. V další šanci se ocitl Holčapek, ale trefil pouze tyč. Po sérii šancí Jaroslavic se také ozval Florballife a to tím jelepším možným způsobem, když se po brankách Hrnčíře, Černého a Bendy dostali do vedení 1:4. O napínavou koncovku se postarali Jaroslavičtí hráči, když se ještě v poslední minutě dvakrát trefil Filip Holčapek a snížil na konečných 3:4.

 

TJ Sokol FALK Tvořihráz – Poslední Výstřel 1:2

1.poločas

V bráně Tvořihráze se objevil Přemysl Bárta, když první zápas odchytal Roman Koudelka.

Tvořihráz se v tomto utkání rychle ujala vedení, když se v úvodní minutě trefil Kamil Vejvoda.

Tvořihráz své vedení držela do sedmé minuty, kdy se přesně trefil Pavel Meduna. Těsně před koncem prvního poločasu se trefil Milan Novotný a Poslední Výstřel tak vyhrál první poločas 1:2.
 

2.poločas:

Ve třetí minutě běžel sám na bránu Tovřihráze Pavel Meduna, trefil pouze břevno. Na konci ještě mohla Tvořihráz vyrovnat ale obrovskou šanci Luboše Dvořáka zneškodnil Jiří Nesnídal. Utkání skončilo 1:2.

 

Fbc Black Dogs – Jaroslavičtí Kapři 7:2

1.poločas:

Do prvního poločasu vstoupily lépe Jaroslavice, když se přesně trefil Lukáš Sušovský. O vyrovnání se postaral svou typickou dělovkou Marek Baran. Jaroslavice poslal do vedení Luděk Juhaňák, který dorazil vyražený míček od Martina Buchty za jeho záda.

 

2.poločas:

Do druhého poločasu vstoupil úplně jiný tým Black Dogs. Jaroslavice se snažili bránit svůj jednobrankový náskok, to jim vydrželo do čtvrté minuty, když Black Dogs hráli přesilovou hru po vyloučení Jana Prachowského, tuto přesilovou hru využil Ivo Janský. Další gól přidal Jaroslav Urbánek, který přehodil padajícího Kamila Boora. Další kdo překonal Boora byl Martin Buchta. Na 5:2 zvýšil po přihrávce Janského, Jaroslav Urbánek. Druhý gól v tomto utkání přidal o chvíli později kapitán psů Ivo Janský. V závěru utkání se ještě potřetí v tomto utkání trefil Jaroslav Urbánek a utkání tak skončilo 7:2.

 

Fbc Litrpůl – Florballife.cz Team

1.poločas:

Tento zápas začal brankou Litrpůlu, když se trefil Jan Regula. Vyrovnání přišlo v osmé minutě, když střelu Černého propustil Karel Vacula za svá záda. Na konci první půle dostal Florballife do vedení Martin Benda.

 

2.poločas:

Druhý poločas začal velice dobře pro Florballife, když po 24 vteřinách zvýšil na 1:3 Filip Latner, další gól přidal Ondřej Černý. Snížení přišlo ve čtvrté minutě z hole Jakuba Horta. Na konečných 2:5 zvýšil v sedmé minutě opět Filip Latner.

 

 

14.Kolo

Rebels – Gabriel Grande Gladiators 0:4

1.poločas:

Do první šance čtrnáctého kola se řítil ve třetí minutě Rostislav Souček, Hejlek ho ale v této situace parádně vychytal. První branka padla na druhé straně hřiště, když svůj důraz před brankou předvedl Podaný, který dostal Gladiátory do vedení.Nejzajímavější souboje prvního poločasu se odehrávali mezi brankářem Gladiators a Rostislavem Součkem, většinou z těchto soubojů vycházel jako vítěz Jaroslav Hejlek. Čtyři vteřiny před koncem přidal gól na 0:2 Tomáš Laitner.

 

2.poločas:

V čase 1:34 bylo nařízeno proti týmu Rebels trestné střílení, Zahradník touto příležitostí pohrdl a trestuhodně ji nevyužil. V čase 6:21 využil kapitán Karel Jandásek přesilovou hru. Na konečných 0:4 zvýšil svou druhou brankou v utkání Adam Podaný.

 

ZnojemskySeznam.cz – Fbc Zlej Se(n) 12:2

1.poločas:

První tři minuty se nesly ve znamení tlaku Snu, který hrnul na Muchu jednu střelu za druhou, žádná z těchto střel se však za záda Pavla Muchy nedostala, a tak se ke slovu dostal Seznam, kteří během jedné minuty zásluhou Martina Keprdy vedli 2:0. Další dvě branky přidal Petr Novotný po krásných a přesných přihrávkách Jiřího Prinkeho. Na 5:0 zvýšil Lukáš Mareček. Po této brance měl šanci Zlej Se(n), brankář Mucha vyrazil střelu, ke které se dostal Petr Novotný, který se dostal až k Martinu Hakszerovi, kterého překonal.Třetí branku v utkání přidal Martin Keprda. Na 7:1 snížil Matěj Částek.

 

2.poločas:

Kanonádu v druhém poločase odstartoval Vlastimil Švancara. Utkání nakonec skončilo vysokým výsledkem 12:2, když se za Seznam prosadil: Petr Novotný, Michal Kačírek, Jiří Zábrana, Martin Keprda, za Zlej Se(n) se v druhé půlce trefil Konvalina Pavel.

 

TJ Tygři Hodonice – Bar Slimák 2.1 4:3 SN

1.poločas:

V průběhu první půle se dostal tým Slimáků do vedení, když se přesně trefil David Buchta. Ke konci prvního poločasu přesně našel Mikulášek, Michala Strauba, který nedal Bečkovi šanci a zvýšil na 0:2.

 

2.poločas:

Vstup do druhého poločasu měli Hodonice fantastický za první dvě minuty řádné hrací doby, vstřelili tři branky. Nejprve snížil na 1:2 Sedlář, poté vyrovnal Patrik Němec a obrat dokonal Lukáš Bárta. Na 3:3 vyrovnal Stanislav Hološka po třetí asistenci Filipa Mikuláška. Utkání tak dospělo do samostatných nájezdů, ve kterých o bonusovém bodu rozhodl pro Hodonické Lukáš Bárta.

 

Gabriel Grande Gladiators – ZnojemskySeznam.cz 2:1

1.poločas:

Hned v úvodu utkání se vytáhl Pavel Mucha, když skvělým zákrokem zneškodnil šanci Tomáše Zahradníka. V osmé minutě využil krásnou přihrávku od Josefa Spáčala, Tomáš Zahradník a poslal Gladiators do vedení. V deváté minutě zkusil lišácky překonat Pavla Muchu, Karel Jandásek, ale jeho pokus se od tyče odrazil, kutálel se po brankové čáře k druhé tyči, od té se míček odrazil pro Gladiátory bohužel zpět do brankoviště.

2.poločas

Na 1:1 vyrovnal Zbyněk Joura, když střílel dvakrát oba jeho pokusy Mirek Kuřitka vyrazil na třetí pokus už byl krátký, protože Joura nasměroval tuto střelu nechytatelné pod břevno. Rozhodující branku vstřelil Tomáš Altenburger a Gladiators tak zvítězili nad Seznamem 2:1.

Bar Slimák 2.1 – Rebels 1:5

1.poločas:

První gól tohoto utkání vstřelil Petr Mikysek. O vyrovnání se postaral Filip Mikulášek po přihrávce od brankáře Tvrdého. Do konce první půle se ještě dvakrát trefili hráči Rebels, konkrétně Richard Adámek a Rostislav Souček.

 

2.poločas:

Ve druhém poločase šel sport stranou, protože jsou okamžiky, kdy jde sport stranou a jde o život. Takový moment se odehrál v průběhu druhého poločasu zápasu, kdy si Mirek Kuřitka z týmu Gabriel Grande Gladiators všiml, kolabujícího fanouška v hledišti. Libor Ondráček právě na pokyn Mirka Kuřitky zavolal rychlou záchranou zdravotní službu města Znojma. Díky včasnému zásahu přítomného Mirka Kuřitky, Jaroslava Hejlka, Hany Ptačovské, Kateřiny Rousové a Zdeňka Vrbky, okolo kterých se vytvořila skupinka lidi, chtěli také dotyčnému pomoci. Tomu se nakonec dostalo dostatečné pomoci, protože si muži ze záchrané služby mladého muže odvezli.... Zápas nakonec skončil 1:5 pro Rebels.

 

Fbc Zlej Se(n) – TJ Tygři Hodonice 5:1

1.poločas:

V prvním poločase se dostal Zlej Se(n) do vedení 2:0 zásluhou Michala Balhůška. Na 3:0 zvýšil František Navrátil. Ještě v první půlce se Hodonice dočkaly snížení, když se trefil kapitán Jiří Sedlář.

 

2.poločas:

V druhém poločase přidal tým Snu ještě dvě branky, když se trefil Lubomír Machain a Zbyšek Šára. Tento duel tak vyhrál Zlej Se(n) 5:1