Vyhledávání


Kontakt

zafl.liga[@]seznam.cz
bankovní spojení: 3200555397/6800

jan.sta[@]centrum.cz

24.KOLO - TVOŘIHRÁZ DO PŘEDKOLA, GLADIÁTOŘI SI POJISTILI ŠESTKU + reportáže

08.03.2015 20:56

V rámci 26.kola se rozhodlo o tom, že do šestky, která automaticky postoupí do čtvrtfinále, se podívají Gladiátoři. Naopak Tvořihráz bude muset absolvovat zápasy v předkole. Do play off se letos nepodívají ani Hodonice. Naopak o přímý souboj o postup do desítky svedou Slimáci a Rebelové. Pořadí na prvních 6 mísetch po základní části je již jasně dané.

24.Kolo

Fbc TJ Sokol Tvořihráz – Bar Slimák 2.1                      4:3

Florballife.cz Team – Gabriel Grande Gladiators           3:2

TJ Tygři Hodonice – Fbc TJ Sokol Tvořihráz                 5:4

Bar Slimák 2.1 – Fbc Black Dogs                                   7:2

Gabriel Grande Gladiators - TJ Tygři Hodonice             2:0

Fbc Black Dogs – Florballife.cz Team                            1:2 SN

 

24.Kolo

Poslední dvě dohrávaná kola zbývají do konce základní části. V sobotu 7.3.2015 se tedy odehrálo předposlední dohrávané 24.Kolo Znojemské amatérské florbalové ligy.

 

Fbc TJ Sokol Tvořihráz – Bar Slimák 2.1                             4:3

Jako první se v 24.kole proti sobě postaví Fbc TJ Sokol Tvořihráz a Bar Slimák 2.1.  Týmu z Tvořihráze patří v tabulce sedmá příčka. Bar Slimák se nachází na jedenácté pozici. Tým Tvořihráze se pere na dálku o poslední šesté postupové místo do Play-Off s týmem Gabriel Grande Gladiators, do této hry se ale ještě mohou vložit týmy  Šanova a ZnojemskéhoSeznamu.cz.

 

Poslední vzájemný zápas: 9.kolo Fbc TJ Sokol Tvořihráz – Bar Slimák 2.1   3:2 SN

 

Nasbírané body:

Tvo: 33 bodů

Sli: 21 bodů

 

Forma:

Tvo: P- P- P- VSN- P

Sli: P- P- V- P- V

 

1.poločas:

Skóre utkání otevřel v čase 3:58 střelou k levé tyči Michal Koch. Druhý gól přidali Slimáci o malou chvíli později, kdy na 2:0 zvýšil Michal Straub. Na konci této půle dostala Tvořihráz možnost zahrání přesilové hry, ale tuto početní výhodu se jim nepodařilo zužitkovat.

 

2.poločas:

V čase 1:52 snížil Lubomír Zejda na rozdíl jediné branky. V čase 4:20 předvedl famózní zákrok Tvrdý, který v tuto chvíli podržel Slimáky a udržel tak Slimáky ve vedení. O malou chvíli později se ale Tvořihráz radovala z vyrovnání, když vsítil gól Jan Sochor. V sedmé minutě vyslal Karel Klouda do samostatného úniku Luďka Vaculu, který přeloboval rameno Tomáše Tvrdého. Dvě minuty před koncem vyrovnal Jiří Pitour. Sedm vteřin před koncem stanovil skóre na 4:3 Luděk Vacula.

 

Florballife.cz Team – Gabriel Grande Gladiators                3:2

Nasbírané body:

Flo: 37 bodů

Gld: 34 bodů

 

Poslední vzájemný zápas: 13.kolo: Gabriel Grande Gladiators – Florballife.cz Team  1:6

 

Forma:

Flo: P- P- V- P- P

Gld: VSN- V- V- V- P

 

1.poločas:

O první branku se postaral, už v úvodu utkání Jan Hrnčíř. Druhý gól přidal Štefan Meluš po další přihrávce Stanislava Horáka, který asistoval i u první branky. V desáté minutě předal míček do tandemu Tomáš Laitner svému spoluhráči z útočné formace a kapitánovi svého týmu Karlu Jandáskovi a ten prostřelil Krutiše a snížil tak na 2:1.

 

2.poločas:

V druhém poločase se trefil Martin Andrle a Jan Jaskula a utkání skončilo 3:2.

TJ Tygři Hodonice – Fbc TJ Sokol Tvořihráz                           5:4

Po zápase se Slimáky bude čekat Tvořihráz další hladovějící celek po předkole Play-Off. Tím celkem budou Tygři z Hodonic, kteří se mohou propracovat do předkola Play-Off.

 

Nasbírané body:

Hod: 21 bodů

Tvo: 36 bodů

 

Poslední vzájemný zápas: 7.kolo: TJ Tygři Hodonice – Fbc TJ Sokol Tvořihráz 2:5

 

Forma:

Hod: PSN- V- V- VSN- P

Tvo: V- P- P- P- VSN

 

1.poločas:

V druhé minutě tečoval Bečkovu střelu Luboš Tuna. V desáté minutě byl stav utkání už 3:0 pro Hodonické, když se úspěšně prosadili hráči Hodonic Stanislav Mitrega a Radek Lašák. Do konce půle stačil snížit na 3:1.

 

2.poločas:

V čase 0:40 umístil míček do brány z úhlu Lubomír Zejda. V čase 1:47 vyrovnal a krásně tečoval míček do branky Hodonic Luděk Vacula. V čase 4:10 byl vyloučen za hru na zemi Radek Lašák. V čase 5:13 otočil skóre v prospěch Tvořihráze Martin Vernarský. Poslední dvě minuty byly v režii Hodonic Radek Lašák po přihrávce Pavla Kučery a na konečných upravil skóre hráč, který všechno začal Luboš Tuna.

 

Bar Slimák 2.1 – Fbc Black Dogs                                                 7:2

Nasbírané body:

Sli: 22 bodů

Bld: 48 bodů

 

Poslední vzájemný zápas: 7.kolo Bar Slimák 2.1 – Fbc Black Dogs 0:2

 

Forma:

Sli: P- P- P- V- P

Bld: V- V- P- V- V

 

1.poločas:

Hned v první minutě se dostali Slimáci do vedení, když se trefil Mikulášek. V třetí minutě si Filip Mikulášek obhodil Kamila Syrového a prostřelil brankáře Vrbku. V čtvrté minutě mohli Slimáci zvýšit už na 3:0, ale první úspěšný zákrok předvedl Vrbka. V čase 6:32 byl vyloučen hráč Slimáků, ale v této přesilové hře utekl obraně psů Martin Kuřitka a zvýšil na 3:0. Po čtvrté brance došlo ke změně v brankovišti psů kde Vrbku nahradil Tomáš Syrový. Do konce první půle se ještě trefil Tomáš Polický. V čase 11:41 snížil na 5:1 Ivo Janský.

 

2.poločas:

V deváté minutě byl vyloučen Lukáš Jakub. Z následné přesilové hry se prosadili Slimáci a zvýšili na 6:1. Dvě minuty před koncem prostřelil Tvrdého, Janský.V poslední minutě dal poslední gól utkání Michal Straub a tento zápas tak skončil 7:2 pro Bar Slimák.

 

 

 

Gabriel Grande Gladiators – TJ Tygři Hodonice                         2:0

Nasbírané body:

Gld: 34 bodů

Hod: 24 bodů

 

Poslední vzájemný zápas: 11.kolo TJ Tygři Hodonice – Gabriel Grande Gladiators 3:5

 

Forma:

Gld: P- VSN- V- V- V

Hod: V- PSN- V- V- VSN

 

V tomto utkání se v prvním poločase prosadil nejprve Tomáš Laitner a po něm zvýšil na 2:0 Adam Podaný. Tímto výsledkem i utkání skončilo.

 

Fbc Black Dogs – Florballife.cz Team                                             1:2 SN

V tomto utkání se po bezbrankovém prvním poločase trefil v páté minutě poločasu druhého Lukáš Jakub, když po nahození Jaroslava Urbánka, vybojoval míček a dostal míček za Krutišova záda. V sedmé minutě vyrovnal Martin Benda. Na konci utkání předvedl několik dobrých zákroků Tomáš Široký a udržel nerozhodný stav 1:1. V nájezdech vsítil rozhodující gól Filip Latner a Florballife.cz vyhrál 1:2 po samostatných nájezdech.