Vyhledávání


Kontakt

zafl.liga[@]seznam.cz
bankovní spojení: 3200555397/6800

jan.sta[@]centrum.cz

9.KOLO - V POLOVINĚ PŘÍPADŮ ROZHODLY SAMOSTATNÉ NÁJEZDY + reportáže

08.11.2015 19:48

Typickým rysem zápasů 9.kola byly samostatné nájezdy, které rozhodly přesně polovinu duelů. Dvakrát si nájezdy vyzkoušeli Gladiátoři, kteří jedenkrát vyhráli a jedenkrát odešli z nájezdů poraženi. Nevedlo se tentokrát Výstřelu, který prohrál oba své duely a bral pouze jeden bod do tabulky. Naopak úspěšní byli Black Dogs, kteří se díky zisku 5 bodů udrželi na druhé příčce. Litrpůl získal body dva, když zdolal na nájezdy právě Gladiátory. Florballife urval body 4, což zapříčinila jedna prohra na nájezdy a jedno vítězství. Hodonice odehrály dva zápasy jako na houpačce, nejdříve dostaly příděl od Florballifu, ale poté deklasovaly jednoznačně Poslední výstřel.

 

9.Kolo 
Pov - Bld 2:3 SN 
Flo - Hod 9:1 
Lit - Gld 2:1 SN 
Pov - Hod 3:10 
Bld - Lit 5:2 
Gld - Flo 2:1 SN


 

9.Kolo

Poslední Výstřel – Fbc Black Dogs

Šlágr devátého kola, tak by se dal nazvat úvodní duel mezi aktuálně druhým týmem tabulky Fbc Black Dogs, který vyzve třetí Poslední Výstřel. Oba týmy se už jednou v letošní sezóně potkali a to v předehrávaném dvacátém pátém kole ve kterém Black Dogs porazili Výstřel 3:1.

 

Postavení v tabulce:

Fbc Black Dogs –  2.místo – 27 bodů

Poslední Výstřel – 3.místo – 24 bodů

 

Vzájemná Utkání: 2015/2016: Fbc Black Dogs – Poslední Výstřel 3:1

                              2014/2015: Fbc Black Dogs – Poslední Výstřel 1:3

                                                 Poslední Výstřel – Fbc Black Dogs 5:1

                              2011/2012: Poslední Výstřel – Fbc Black Dogs 1:2 SN

                                                 Fbc Black Dogs – Poslední Výstřel 3:1

 

Forma:

Poslední Výstřel: PSN- PSN – V – V – V

Fbc Black Dogs: V – V – V – V – V

 

Utkání:

V prvním poločase se dostal Výstřel do vedení, když se trefil Milan Novotný. V druhém poločase Black Dogs dvěma brankami otočily průběh zápasu a po brankách Janského a Buchty vedli 1:2. Necelé dvě minuty před koncem základní hrací doby překonal Buchtu, Jan Vyskot. Utkání tak skončilo smírně 2:2 a na řadu tak přišly samostatné nájezdy, ve kterých měl více štěstí tým Black Dogs, který toto utkání vyhrál 2:3 po samostatných nájezdech

 

Florballife.cz Team – TJ Tygři Hodonice

Druhé utkání nabídne souboj mezi Florballifem a Hodonicemi. Hodonice, které každoročně bojují o předkolo Play-Off, začali tuto sezónu velice dobře, když se po deseti odehraných utkání nacházejí na čtvrtém místě tabulky, jejich soupeř je prozatím osmý. Tabulka je ovšem od čtvrtého místa velice vyrovnaná a jednokolové zaváhání by teoreticky mohlo znamenat sestup ze čtvrtého místa až na jedenácté.

 

Postavení v tabulce:

Florballife.cz Team – 8.místo – 16 bodů

TJ Tygři Hodonice –  4. místo – 18 bodů 

 

Vzájemná Utkání: 2014/2015: Florballife.cz Team – TJ Tygři Hodonice 4:0

                                                  TJ Tygři Hodonice – Florballife.cz Team 0:7

                              2013/2014:  Florballife.cz Team – TJ Tygři Hodonice 3:6

                                                  TJ Tygři Hodonice – Florballife.cz Team 2:6

 

Forma:

Florballife.cz Team: V- V – PSN – P – V

TJ Tygři Hodonice: V- VSN – V – P – P

Utkání:

První branku vstřelil tým Florballife.cz Team, když střela Meluše trefila dobře postaveného Latnera. Druhou branku přidal přesnou ranou k tyči Michal Trávníček. V osmé minutě trefil Lukáš Bárta břevno, chvíli po této situaci zvýšil na 3:0 Štefan Meluš. První poločas skončil 4:0, když se opět trefil Meluš. Florballife v tomto utkání dominoval a dalšími pěti brankami v druhém poločase rozhodli o svém vysokém vítězství 9:1. Za Hodonické se jako jediný trefil Bárta.

Fbc Litrpůl – Gabriel Grande Gladiators                             2:1 SN

Další utkání nabídlo souboj mezi týmy, které hrají ve svých zápasech vyrovnané duely, což potvrzují čtyři poslední vzájemné duely těchto týmů, ve kterých dospěly tři do samostatných nájezdů.

 

Postavení v tabulce:

Fbc Litrpůl –  9.místo – 15 bodů

Gabriel Grande Gladiators – 5.místo – 18 bodů

 

Vzájemná Utkání: 2014/2015: Gabriel Grande Gladiators – Fbc Litrpůl                          1:2 SN

                                                 Fbc Litrpůl – Gabriel Grande Gladiators                          1:2 SN 

                              2013/2014: Gabriel Grande Gladiators – Fbc Litrpůl                          5:4 SN

                                                  Fbc Litrpůl – Gabriel Grande Gladiators                         0:1

Forma:

Fbc Litrpůl: P – V – P – P - V

Gabriel Grande Gladiators: V – P – P – V – V

 

Utkání:

Toto utkání začlo velmi opatrně a čas utíkal velice rychle, protože rozhodčí tohoto utkání nechávali hře hodně volný průběh. S většinou náznaku šancí si poradily obě obranya tak se k oběma brankářům nedostala žádná nebezpečnější střela. Dvě minuty před koncem prvního poločasu konečně padla branka a když nemohla branka přijít ze hry tak padla ze standartní situace, kdy se trefil Ondřej Malý, který využil zakrytého výhledu Jakuba Veselého. Ve stejném duchu jako první půle, pokračovala i půle druhá, než se ke slovu dostala opět nějaká zajímavější standartka. Tentokrát tato situace pomohla Litrpůlu když na 1:1 vyrovnal Vojtěch Maruštík. Utkání dospělo do samostatných nájezdů ve kterém vsítil rozhodující nájezd Kamil Šnyrch.

 

Poslední Výstřel – TJ Tygři Hodonice                                              3:10

 

V tomto utkání se čekala vyrovnaná bitva, jelikož druhý Výstřel se střetl proti čtvrtým Hodonicím.

Do vedení se hned v úvodní minutě dostaly Hodonice, když se trefil Jiří Čermák. Hned za minutu, ale vyrovnal kapitán Hoch. Toto utkání se rozjelo slibně, když rozehrávku Výstřelu vystihl Sedlář, který poslal Hodonice do vedení. V té samé minutě zvýšil na 1:3 Martin Čermák. Do konce půle se trefily Hodonice ještě třikrát a změna stran proběhla za stavu 1:6. V druhé půlce brankové hody pokračovaly a utkání nakonec skončilo vysoko 3:10 pro Hodonické.

 

Fbc Black Dogs – Fbc Litrpůl                                                           5:2

Další utkání nabídl souboj mezi týmy, které se spolu utkaly v minulém kole, ve kterém dokázal tým Black Dogs vyhrál 2:0. Toto utkání bylo alespoň gólově atraktivnější než minulé utkání. Jako první se trefil po přihrávce Štěpána Merty, Martin Buchta. Druho branku přidal Pavel Kortan a poločas ukončil tým psů další brankou, když Jaroslav Urbánek vystihl záměr Litrpůlu, do brejku vyslal přesnou přihrávkou Jakuba, který překonal Vaculu. Branku na 4:0 vsítil ze standartní situace Michal Zálešák. Za Litrpůl snížil dvěmi brankami Vojtěch Maruštík. Klid na hole Black Dogs přidal svou druhou brankou v utkání Pavel Kortan a Black Dogs tak toto utkání vyhráli 5:2.

 

Gabriel Grande Gladiators – Florballife.cz Team                          2:1 SN

V první větší šanci se ocitl Filip Latner, ale jeho pokus zneškodnil Jaroslav Hejlek. Ve druhé minutě trefil tyč Trávníček. První branka padal v čase 2:38, kdy se prosadil Adam Podaný. Na 1:1 vyrovnal přesnou střelou David Vítek. Utkání tímto výsledkem skončilo a utkání tak opět rozhodli samostatné nájezdy, které vyhráli Gladiators a v utkání tak zvítězili 2:1.