Vyhledávání


Kontakt

zafl.liga[@]seznam.cz
bankovní spojení: 3200555397/6800

jan.sta[@]centrum.cz

DALŠÍ KOLO ODEHRÁNO V SOBOTU 26.ZÁŘÍ + reportáže

28.09.2015 08:54

V rámci předehrávky 25.kola byli nejméně šťastní pořádající Slimáci, kterým se nepovedlo získat ani bod, prohráli s Jaroslavicemi a s Black Dogs. Ti naopak brali bodů šest, když zdolali i Poslední výstřel. Florballife, který nastoupil ke svým prvním zápasům sezóny, odehrál dva velmi produktivní duely, ve kterých bral 3 body. Stejně tak se vedlo Výstřelu, který zdolal právě Florballife, ale prohrál s Black Dogs. Nováček Zlej se(n) nejdříve podlehl v přestřelce Florballifu, pak porazil Jaroslavice. Jaroslavičtí kapři nejdříve zdolal Slimáky 4:3, když vedli v zápase již 3:0. 

25.Kolo předehrávka: 

Sli - Bld 0:5 

Flo - Pov 4:6 

Sli - Jar 3:4 

Flo - Sen 9:7 

Bld - Pov 3:1 

Jar - Sen 7:8

 

25.Kolo

Bar Slimák 2.1 – Fbc Black Dogs 0:5

 

1.poločas:

Do tohoto střetnutí vstoupil aktivněji tým Black Dogs, který svými kontry dělal starosti defenzívě Slimáků a především brankáři Rožnovskému. Jako první rozvlnil síť za zády brankáře Slimáků, Martin Buchta. Na 0:2 zvýšil přesnou ranou k pravé tyči z úctyhodné vzdálenosti Ondrovčák.
Dvě minuty před koncem první půle vybojoval míček Marek Baran, který si to z defenzívy namířil k brankáři Slimáků a zvýšil na 0:3.

 

2.poločas:

V druhém poločase několikrát zahrozil Michal Telesz s Filipem Mikuláškem, ale nevyzráli na brankáře Martina Buchtu. Na 0:4 zvýšil svou druhou brankou v utkání Lukáš Ondrovčák. Poslední branku na 0:5 vsítil kapitán Black Dogs Ivo Janský. Pro brankáře Martina Buchtu to byla první vychytaná nula v letošní sezóně.

 

Florballife.cz Team – Poslední Výstřel 4:6

1.poločas:

Úvod utkání přinesl hned dvě branky, když se v první minutě trefil za Florballife Miroslav Březina a za tým Poslední Výstřel jejich kapitán Stanislav Hoch. V sedmé minutě se předvedl Libor Zohn, když zmenšil střelecký úhel a vychytal tak Jana Vyskota. O chvíli později už Vyskot na Zohna vyzrál a poslal Výstřel do vedení 1:2. Na 2:2 vyrovnal Filip Latner, jenže těsně před koncem přidal svůj druhý gólový zářez Stanislav Hoch a první poločas tak skončil 2:3 pro Poslední Výstřel.

 

2.poločas:

V druhé půlce byl opět k vidění atraktivní útočný florbal, když se v prvních pěti minutách hry dvakrát trefil za Florballife Michal Trávníček a jednou za Výstřel Jaroslav Solik. V sedmé minutě vychytal obrovskou příležitost Filipa Latnera brankář Posledního Výstřelu Jiří Nesnídal. Poslední dvě branky přidal Poslední Výstřel zásluhou Stanislava Hocha a Jaroslava Solika. Utkání skončilo 4:6 pro Poslední Výstřel.

 

Bar Slimák 2.1 – Jaroslavičtí Kapři 3:4

1.poločas:

První zajímavější situace tohoto utkání nastala v páté minutě, kdy si šel na trestnou lavici sednout Michal Koch. Jaroslavice tak dostali možnost první početní výhody v tomto zápase, to by ještě pro Slimáky nebylo tak hrozné, kdyby si asi tři vteřiny po rozehrání standartní situace Stanislav Hološka všiml, že jeho tým hraje v oslabení a neskákal do hry jako pátý hráč, takže kvůli tomuto prohřešku dostal tým Jaroslavic jednu minutu a padesátsedm vteřin dlouhou přesilovou hru pěti proti třem. Tuto výhodu asi po minutě využil Michal Huber. V čase 9:06 utekl po levém křídle Filip Holčapek přesnou přihrávkou našel Ondřeje Tapšíka, který zvýšil na 0:2 pro Jaroslavice. Na 0:3 zvýšil po hrubce v obraně Slimáků Antonín Klika. V prvním poločase ještě stihl na 1:3 snížit Daniel Maceček.

 

2.poločas:

V druhé půlce nejprve snížil na 2:3 Filip Mikulášek. Ve druhé minutě pomohl své obraně s rozehrávkou brankář David Rožnovský, když za svou brankou předvedl skvělou kopací techniku. O necelou minutu později vyslal krásnou přihrávku Filip Mikulášek na volného Michala Strauba, který vyrovnal na 3:3. Po tomto gólu byl ovšem vyloučen Daniel Maceček na pět minut. V této přesilovce měly Jaroslavice drtivý tlak, který vyústil gólem z hole Filipa Holčapka, který jak se později ukázalo byl rozhodující a Jaroslavice si tak po tomto duelu připíší do tabulky první tři body v letošním ročníku.

 

Florballife.cz Team – Fbc Zlej Se(n) 9:7

1.poločas:

Už se ukázalo v prvních zápasech Snu v lize, že jejich zápasy nebudou nějaká bezbranková nuda.

Toto se začalo potvrzovat už v první minutě, kdy padly dva góly nejprve se trefil Michal Trávníček a hned po tomto gólu si dali nešťastně vlastní gól hráči Snu, když přihrávku od útočníka obránce přenechal brankáři tomu ovšem projel míček mezi nohama a Florballife.cz Team tak vedl po úvodní minutě 2:0. O chvíli později snížil na 1:2 Dominik Březina a rozhodně o sobě nedal v tomto utkání vědět naposledy. Na 3:1 zvýšil Stanislav Horák, jenže proti byl Březina, který ještě stihl dát dvě branky do konce půle. Po prvním poločase tak by stav nerozhodný 3:3.

2.poločas:

Druhý poločas to byla doslova divočina. V této půlce padlo celkem deset branek o tři branky se postaral Dominik Březina, který tedy v tomto utkání nasázel svému soupeři šest branek, jenže i Florballife dával branky vše to začalo skvělým náběhem Slávy Kadlece, dvě branky přidal Ondřej Černý a po jedné si připsali branku : Trávníček, Vítek a Latner. Za Sen se ještě stihnul trefil František Navrátil. Utkání tak skončilo nakonec 9:7 pro Florballife.cz Team.

 

Fbc Black Dogs – Poslední Výstřel 3:1

Toto utkání nejméně bohaté na góly a asi nejvyrovnanější jak na šance, tak výsledkově. Skvěle zachytal v tomto utkání jak Martin Buchta, tak i Jiří Nesnídal.

1.poločas:

Jako první se ve čtvrté minutě po přihrávce Martina Buchty trefil přesně k pravé tyčce Lukáš Ondrovčák. O dvě minuty později našel Lukáš Jakub vynikající přihrávkou před brankou číhajícího Pavla Kortana, který vsítil druhý gól psů. První poločas tak skončil 2:0 pro Black Dogs.

V druhé půlce začli tlačit Výstřel, hlavně jejich nebezpečné střely, kterými se prezentovali všichni hráči, ovšem vždy byl připraven Martin Buchta, který jejich pokusy likvidoval. Jiří Nesnídal zneškodnil také obrovskou šanci, když se před ním zjevil Martin Buchta, ale rukou stačil fantasticky vyrazit míček nad bránu. V další šanci už byl tým Black Dogs úspěšný, když se trefil Buchta. Snížení přišlo necelé tyři minuty před koncem, když Hoch našel svou přihrávkou Solika, který se trefil přesně a korigoval tak výsledek na 3:1 pro Black Dogs. Black Dogs se tak touto výhrou dostali na první místo v tabulce. Poslední Výstřel je na místě druhém.

 

Jaroslavičtí Kapři – Fbc Zlej Se(n) 7:8

1.poločas:

První poločas tak to byl koncert v podání Zlého Snu, který sedmi góly zničil Kapry. Za Jaroslavice se v první půli trefil pouze Bětík.

 

2.poločas:

Jestli si někdo myslel že zápas je za stavu 1:7 u konce, šeredně se spletl, Jaroslavice nastartoval k této stíhací jízdě kapitán Luděk Juhaňák, který snížil na 2:7. Jaroslavice začali střílet jeden gól za druhým a po dvou brankách Sušovského jedné Boora a dvou brankách Holčapka stihl dát tým Jaroslavic šest branek, ovšem v druhém poločase se trefil i Jan Rožnovský, který dal poslední branku Snu v tomto utkání. V posledních vteřinách utkání běžel sám na brankáře Zlého Snu Filip Holčapek, jenže brankář Hakszer jeho ránu, která by pravděpodobně zapadla k pravé tyčce, vyrazil konečky prstů na tyč a utkání tak skončilo 7:8 pro Fbc Zlej Se(n).