Vyhledávání


Kontakt

zafl.liga[@]seznam.cz
bankovní spojení: 3200555397/6800

jan.sta[@]centrum.cz

DO PŘEDKOLA SE NAKONEC NEPODÍVAJÍ SLIMÁCI + reportáže

14.03.2015 18:45

Dohrávané 12.kolo hned v prvním duelu rozhodlo o tom, že letošní play off bude bez Slimáků, kdy je Rebelové porazili 5:3. V dašlích zápasech se rozhodlo o tom, že na osmém místě nakonec skončí Seznam, na devátém se umístí Šanov a z desátého místa půjdou do předkola Rebelové. Dvojice pro předkolo tedy vypadají následovně: 7.TVOŘIHRÁZ - 10.REBELS, 8.ZNOJEMSKYSEZNAM.CZ - 9.ŠANOV. První dva zápasy obou sérií budou odehrány příští týden.

SLI - REB 3:5

ŠAN - SEZ 0:2

ŠMO - SLI 6:2

SEZ - JAR 7:3

REB - ŠAN 3:4 SN

JAR - ŠMO 2:6


 

12.Kolo

Vzhledem k tomu, že muselo být toto kolo odloženo dohrálo se až jako poslední kolo 14.3.2014 ve sportovní hale ve Znojmě vypukla bitva o předkolo Play-Off.

 

Bar Slimák 2.1 – Rebels 3:5

 

V prvním zápase se proti sobě postavil jedenáctý tým Slimáků a desátí Rebels. Tyto týmy dělil před tímto duelem pouhý bod a tak kdo zvítězí v tomto utkání mohlo hodně napovědět o tom kdo se stane posledním postupujícím do předkola Play-Off.

 

Poslední vzájemný zápas: 26.kolo: Bar Slimák 2.1 – Rebels 2:5

 

Forma:

Sli: V- P- P- P- V

Reb: PSN- V- P- P- V

 

1.poločas:

První velkou šanci zlikdvidoval na začátku utkání Tomáš Tvrdý. V čase 4:51 padla první branka tu vstřelil útočník Rebels Martin Koc. V osmé minutě se pokoušel nepříjemnými dorážkami překonat brankáře Slimáků Jakub Zika, ale brankář Tvrdý se překonat nenechal. Do konce poločasu se ještě trefil Jaroslav Zika a zvýšil na 0:2.

 

2.poločas:

Do začátku druhé půle vstoupili aktivněji Rebels a odměnou za tuto aktivitu jim byly dvě branky, když se v rozmezí dvaceti sekund trefil Jakub Zika a po něm Miroslav Černý. Druhá minuta této půle patřila Slimákům, kteří dokázali snížit v této minutě na 2:4. V šesté minutě se pěknou střelou prezentoval Maceček, ale gól z tohoto pokusu nepadl. V deváté minutě měl obrovskou šanci Petr Stehlík, ale při jeho pokusu zazněla pouze tyč Věrného brány. V jedenácté minutě ještě vykřesal jiskřičku naděje pro Slimáky Maceček. Tečku za tímto utkáním udělal gólem do prázdné brány Jakub Zika.

 

TJ Florbal Šanov – ZnojemskySeznam.cz 0:2

Postavení v tabulce:

Tyto dva týmy se nacházely před tímto kolem na osmé a deváté pozici se stejným počtem 29 bodů.

 

Poslední vzájemný zápas: 5.kolo: ZnojemskySeznam.cz – TJ Florbal Šanov 2:3

 

Forma:

Šan: VSN- P- V- P- P

ZnS: P- V- VSN- P- P

 

1.poločas:

V první šanci se ocitl hned v úvodu utkání Fanta, ale blýsknul se proti němu parádním zákrokem Mucha. V čase 2:17 poprvé v tomto zápase udeřil Seznam, když Dvořáka překonal Jiří Šotkovský. V čase 4:06, krásně vystřelil Bohuslav Novák, ale do jeho rány na poslední chvíli vložil svou ruku Pavel Mucha.

 

2.poločas:

V druhé minutě se důležitým zákrokem prezentoval Pavel Dvořák, kterého otestoval Vlastimil Švancara. Obrovskou hrubku udělal o malou chvíli později za svou vlastní brankou obránce Seznamu Muchal Kačírek, který doslova naservíroval míček Bohuslavovi Novákovi, který na 1:1 nevyrovnal. V šesté minutě vybídl do samostatného úniku svým výhozem Pavel Mucha svého
spoluhráče Petra Novotného, který tento únik proměnil a rozhodl tak, že ZnojemskySeznam.cz porazil TJ Florbal Šanov 2:0.

 

Fbc Šmoulové Znojmo – Bar Slimák 2.1 6:2

Postavení v tabulce:

V třetím zápase dohrávky dvanáctého kola se střetne lídr tabulky tým Fbc Šmoulové Znojmo proti týmu Bar Slimák 2.1, kteří se po duelu s Rebels v letošní sezóně do Play-Off nepodívají a skončí na jedenácté pozici.

 

Poslední vzájemný zápas: 17.kolo: Bar Slimák 2.1 – Fbc Šmoulové Znojmo 0:7

 

Forma:

Šml: V- V- V- V- V

Sli: P- V- P- P- P

 

Zápas:

Jako první se dostali do vedení Slimáci, když Leitnera prostřelil Koch. Do konce poločasu, ale třemi góly otočil skóre v prospěch Šmoulů jejich tahoun a nejlepší střelec Tomáš Bulín. Devět vteřin před koncem se trefil Daniel Maceček a snížil na 3:2. V druhém poločase využili Šmoulové tři přečíslení a po dvou brankách Bartoše a jedné brance Tomáše Bulína vyhráli toto utkání 6:2.

 

ZnojemskySeznam.cz – Jaroslavičtí Kapři 7:3

Nasbírané body:

ZnS: 32 bodů

Jar: 7 bodů

 

Poslední vzájemný zápas: 19.kolo: Jaroslavičtí Kapři – ZnojemskySeznam.cz 3:4

 

Forma:

ZnS: V- P- V- VSN- P

Jar: V- P- PSN- P- P

 

1.poločas:

První vážnější šanci si vytvořil ve čtvrté minutě ZnojemskySeznam, kdy se po zmatku v Jaroslavické defenzívě odrazil míček od tyčky. O dvě minuty později už ale přesněji zamířil Jiří Šotkovský a otevřel skóre tohoto utkání. Jaroslavice vyrovnaly v minutě osmé, když míček vybojoval Tapšík a vyrovnal na 1:1. Do konce poločasu se dvakrát prosadil Seznam a vedl tak 3:1.

 

2.poločas:

Ve čtvrté minutě padly v rychlém sledu dva góly. Od čtvrté minuty na hřišti dominoval tým Seznamu. O šestou branku v síti Glasera se postaral Michal Kačírek. Jaroslavičtí se dočkali snížení v závěru utkání, kdy podruhé našel recept na brankáře Muchu Ondřej Tapšík. Utkání skončilo 7:3 pro ZnojemskySeznam.cz, ale nebýt brankáře Kaprů Daniela Glasera mohlobýt skóre podstatně vyšší. Tento brankář se prezentoval v tomto zápase několika výbornými zákroky.

 

Rebels – TJ Florbal Šanov 3:4 SN

Souboj o deváté místo, tak by se dal stručně nazvat tento duel.

 

Nasbírané body:

Reb: 29 bodů

Šan: 29 bodů

 

Poslední vzájemný zápas: 23.kolo: TJ Florbal Šanov – Rebels 6:3

 

Forma:

Reb: V- PSN- V- P- P

Šan: P- VSN- P- V- P

 

V prvním poločase padly dvě branky o tu první se postaral Libor Fila a v desáté minutě nechala Šanovská obrana před Dvořákem trestuhodně Jakuba Ziky, který zvýšil na 2:0.

 

2.poločas:

Druhý poločas nabídl několik zajímavých momentů. Nejprve měl velkou příležitost ke snížení stavu Tomáš Fanta, ale místo toho aby míček napálil hned na bránu, ještě si míček rovnal a Luděk Věrný tak stihnul včas zasáhnout. V minutě třetí snížil na 2:1 Luděk Lössl. O chvíli později vyrovnal na 2:2 Bohuslav Novák. Další dva góly obstarali útočníci Miroslav Černý a Tomáš Fanta a stav utkání tak byl nerozhodný 3:3. Několik sekund před koncem závěrečné části se řítil sám na Dvořáka Zika, ale Dvořák zasáhnul a zachránil tak svůj tým. V nájezdech rozhodnul o výhře Radek Novák. Šanov si tak připsal dva body za výhru v samostatných nájezdech.

 

Jaroslavičtí Kapři – Fbc Šmoulové Znojmo 2:6

Poslední utkání základní části ukončí duel mezi Jaroslavickými Kapry a lídrem konečným vítězem základní části Fbc Šmoulové Znojmo.

 

Poslední vzájemný zápas: Fbc Šmoulové Znojmo – Jaroslavičtí Kapři 10:0

 

Forma:

Jar: P- V- P- PSN- P

Šml: V- V- V- V- V

 

Hned v úvodu utkání se Šmoulové postarali o jedno překvapení, když se v bráně místo Romana Leitnera objevila Veronika Ziková.

V tomto utkání dominovali Šmoulové a bylo to znát i na konečném výsledku, když se za Jaroslavice trefil dvakrát Filip Holčapek a za Šmouly dvakrát Tomáš Bulín, dvakrát Rostislav Kocáb a jednu branku si připsal v tomto utkání Martin Bartoš a Štefan Deák. Utkání skončilo 2:6