Vyhledávání


Kontakt

zafl.liga[@]seznam.cz
bankovní spojení: 3200555397/6800

jan.sta[@]centrum.cz

GLADIÁTOŘI BUDOU CHTÍT ZVÝŠIT POČET VSTŘELENÝCH BRANEK

01.10.2013 12:52

Gladiátoři loni nezažili úplně povedenou sezónu. rok před tím se probojovali do svého vůbec prvního play off, loni jim však brány play off zůstaly uzavřeny. nyní mají šanci na reparát, i když to vypadá, že jejich soupiska výrazně prořídla. Mají nejméně hráčů na soupisce z celé ligy, ale to podle jejich kapitána Karla Jandáska nemusí vůbec rozhodovat. Právě Karel nám odpověděl na několik otázek.

1.Mohl bys zhodnotit loňskou sezónu v několika větách?

O bod sme zůstali před branami play-off ,takže pochopitelně bylo velké zklamání,když se o postupujícím rozhodlo vlastně až poslední  2 zápas ligy.Bohužel se nám nedařilo vyhrát jak v normální hrací době,tak ani nájezdy ,které když už sme vybojovali , prohráli sme.Problém byl určitě to ,že sme minulou sezónu měli problém se zakončováním a to se nám taky vymstilo.Takže minulou sezónu rozhodně kladně hodnotit nemůžu,protože si myslím, že sme měli na víc.

2.Gladiátoři mají nejmenší počet hráčů na soupisce, nebude to problém?

Nemyslím si ,že by to měl být nějaký závažný problém, pokud se nás bude scházet na zápasy tolik , kolik je nás na soupisce ,tak nám to bude stačit.Každopádně pokud bude potřeba,soupisku  v listopadu rozšíříme.

3.Jaké změny nastaly u vás v týmu?

Změny si myslím ,že nastaly velké, protože od nás odešlo pár hráčů,kteří s náma do teď hráli a naopak, přibyli noví hráči, kteři zapadávají do týmu, takže je potřeba ještě pár věcí dopilovat a stmelit se jak na hřišti ,tak i mimo něj ,aby z nás byl tým.

4.Jaké cíle si před sezónou kladete?

Rozhodně by sme chtěli sezónou proplouvat s větším klidem,než v předchozích sezónách ,kdy sme se to snažili na poslední chvíle dohánět.Dostat se do play off a dál se uvidí,jak nám to letos bude přát ,hlavně si chceme tu sezónu užít .

 

5.Už víte, kde leží recept na postup do play off?

Recept na play off určitě leží ve zvýšení počtu vstřelených branek ,snížení těch obdržených a hlavně zvýšení počtu výher, o co se budeme snažit v nadcházející sezóně, ale hlavní bude disciplína alias docházka, jak už si řekl , je nás málo a v 5 vyhrávat prostě nemůžeme.