Vyhledávání


Kontakt

zafl.liga[@]seznam.cz
bankovní spojení: 3200555397/6800

jan.sta[@]centrum.cz

KAPITÁN BLACK DOGS IVO JANSKÝ: "CÍLE NEBUDEME VYHLAŠOVAT, LOŇSKÁ ZKUŠENOST NEBYLA DOBRÁ."

30.09.2013 11:36

Black Dogs již dva roky po sobě chyběli v semifinále, dva roky po sobě vypadli ve čtvrtfinále vždy1:2 na zápasy. Loňské sedmé místo po základní části pro ně bylo nejhorším umístěním od začátku ZAFLu. Jejich hra je vždy založena na maximální bojovnosti a odhodlání, většinou s pevnou obrannou činností. Jestli budou chtít napravit loňský a předloňský nezdar, jaké mají plány a cíle, jsme se zeptali jejich kapitána Ivoše Janského.

1.Loni jste se opět nedostali do semifinále, mrzela vás série se Savannahem dlouho?

Mrzela, to je jasné. Kdybychom vypadli po jednoznačných výsledcích a špatných výkonech, nikoho by to netrápilo. Ale my sehráli s favoritem velmi zajímavé a vyrovnané zápasy, proto to mrzelo. Každopádně jsme ale udělali maximum, abychom postoupili, ale bohužel to na Savannah nestačilo.

2.Kde bys hledal příčiny loňské špatné sezóny, přeci jen sedmé místo asi není ideální?

To určitě není! Loňská sezóna byla nějaká divná. Zbytečně jsme ztráceli zápasy vyloženě v posledních vteřinách, navíc jsme dojeli na katastrofální produktivitu. To všechno se sečetlo a my nakonec byli po základní části sedmí.

3.Jaké změny nastaly u vás v týmu?

Nepatrné, opustili nás Honza Petrželka a Erik Hagenhofer, kteří mají pracovní povinnost a kteří už loni hůře stíhali zápasy. Naopak se po roční zdravotní pauze vrací Filip Šperka a po dvou letech i náš právník Kuba Merta :-). Věříme, že s nimi budeme silnější než loni.

4.Jaké cíle si před sezónou kladete?

Po špatné loňské zkušenosti raději nebudu nic vyhlašovat. Já osobně bych si moc přál konečně po dvou letech projít do semifinále a zahrát si o poháry, ale z loňska víme, že ani play off nemusí být úplně jednoduchým cílem. Play off je prvotní cíl. Pak bychom si chtěli  vypracovat pro play off takovou pozici, abychom měli možnost hrát ve čtvrtfinále s takovým soupeřem, proti kterému budeme mít šanci na úspěch.

5.Jak by měla vypadat vaše první formace?

To se ještě neví, protože ještě ani jednou netrénovala pohromadě :-) Ale bude asi hodně podobná tomu, s čím jsme končili loni ve čtvrtfinále :-)