Vyhledávání


Kontakt

zafl.liga[@]seznam.cz
bankovní spojení: 3200555397/6800

jan.sta[@]centrum.cz

"LOŇSKÉ 4.MÍSTO BYL NEÚSPĚCH," ŘÍKÁ KAPITÁN SEZNAMU ZBYNĚK JOURA

30.09.2013 11:26

V loňské sezóně Savannah, letos opět Znojemskyseznam.cz. Seznamáci patří k zakládajícím týmům ligy, a také k nejúspěšnějším. Mohou se také pyšnit titulem "nejstarší mančaft ligy" :-). K tomuto pojmenování by se ale také slušelo přidat "nejzkušenější". A tím oni opravdu jsou. Spoléhají se na kvalitu svých brankářů, důraznou obranu, ale také na velmi kreativní útočníky, kteří sice nejsou nejrychlejší z ligy, ale obrat je o míček je pro ostatní velmi velmi složité. Seznam i letos bude určitě hrát velmi kombinační florbal a bude střílet hodně branek, ostatně jako každou sezónu. Na otázky odpovídal zbyněk Joura.

1.Jak jste brali loňské čtvrté místo, úspěch, nebo neúspěch?

            Zajisté neúspěch. Celou ligu jsme hráli stabilní hru, která nám vycházela. Bohužel  v play off, kdy se láme chléb jsme nedokázali předvést lepší výkon. Uspokojili jsme se první výhrou proti Tvořihrázi 3:0. Třetí vzájemný zápas jsme vedli již o tři góly, ale i tak jsme prohráli.

2.Jaké změny nastaly u vás v týmu?

            Změny žádné nejsou. Náš tým má na finále, pokud budeme bojovat jako jeden muž. Jsme věkově nejstarší tým a proto musíme hrát chytrý florbal. Uvidí se, jestli posílení týmu bude potřeba v přestupovém okně.

3.Jaké cíle si před sezónou kladete?

            Chceme do play off a pak nám snad dobrý los a náš dobrý výkon pomůže až do finále.

4.Kdo bude letos vaším prvním brankářem, loni jste v play off využili služeb Marečka i Muchy?

            Opět nebude jednička v našem týmu. Máme tři golmany a budou se střídat, jak jim zdraví, práce a manželky či přítelkyně dovolí.

5.Už máte představu, kdo bude hrát v první lajně?

            Nemáme žádné změny v týmu, pokusíme se zachovávat lajny po celou sezónu stejné tak jako v minulém roce.