Vyhledávání


Kontakt

zafl.liga[@]seznam.cz
bankovní spojení: 3200555397/6800

jan.sta[@]centrum.cz

PO 12.KOLE VEDOU TABULKU ŠMOULOVÉ + reportáže

05.10.2015 10:02

V odehraném 12.kole se velmi dařilo Hodonicím, které dokázaly obrat o body dva velké favority ligy, Šmouly a Tvořihráz. Prvně jmenovaného zdolali Hodoničtí po nájezdech, loňského mistra obrali o všechny body. V souboji o první příčku si Šmoulové spravili náladu a zdolali tým Výstřelu. Poslední výstřel poté zdolal Jaroslavice a připsal si do tabulky 3 body. Velmi pikantní byl souboj Bukanýrů a Jaroslavic, kdy Bukanýři vedli již 3:0, ale Jaroslavice dokázaly tneto stav otočit a zvítězit 4:3. Tvořihráz si v posledním duelu kola poradila s oslabenými Bukanýry a brala 3 body.

12.Kolo 

Šmo - Pov 5:2 

Jar - Buk 4:3 

Tvo - Hod 2:4 

Pov - Jar 4:1 

Hod - Šmo 4:3 SN 

Buk - Tvo 1:5

 

12.Kolo

Fbc Šmoulové Znojmo – Poslední Výstřel 5:2

1.poločas:

Jako první se v tomto duelu dočkal první vstřelené branky v čase 5:36 Poslední Výstřel, když Milan Novotný našel před bránou nekrytého Lubora Bártu, který prostřelil Romana Leitnera. V osmé minutě měl Výstřel možnost zvýšit své vedení, ale Solik v nadějné šanci přestřelil bránu.O minutu později si Solik napravil chuť poté co přistrčil míček svému kapitánovi, který překonal Leitnera a Výstřel tak po prvním poločase vedl nad týmem Šmoulů 0:2.

 

2.poločas:

Hned v úvodu druhé půle našel Martin Vlasák svou přihrávkou Tomáše Bulína, který překonal Nesnídala. V šesté minutě mohlo být pro Šmouly opět hůř, když Hoch trefil břevno. Po této situaci faulovala Poláková a Šmoulové tuto přesilovou hru rychle využili zásluhou Luboše Bastla, který se trefil i z následující situace a rázem vedl tým Šmoulů 3:2. O poslední dvě branky se postaral Tomáš Bulín. Šmoulové tak nakonec dokázali porazit Poslední Výstřel 5:2

 

Jaroslavičtí Kapři – Fbc Bukanýři 4:3

1.poločas:

Bukanýři do tohoto utkání vstoupili hodně aktivně a odměnou za jejich aktivitu byla první branka, kdy přihrávku od Jonáše Salety si do branky nešťastně pro Jaroslavické, kopl do brány nešťastný vracející se Tomáš Pekárek. V sedmé minutě se prosadil Ondřej Molík a zvýšil na 0:2. Ze strany Bukanýrů to nebylo vše, protože za necelých šedesát sekund se trefil i Michal Popovič a Bukanýři tak měli tento zápas rozehraný dobře. Stejně jako v minulém utkání proti Zlému Snu se hráči Jaroslavic nevzdali, tentokrát nečekali až na závěrečnou sirénu, ale zabrali hned po inkasované třetí brance. V osmé minutě snížil na 1:3 ze standartní situace Lukáš Sušovský. Dvě minuty před koncem prvního poločasu se trefil Sušovský podruhé a změna stran proběhla za stavu 2:3 pro Bukanýry.

 

2.poločas:

Hned třicet vteřin po úvodním hvizdu vyrovnal na 3:3 Tomáš Pekárek. Osudový moment přišel v desáté minutě, kdy Michal Huber měl dostatek prostoru na půlce hřiště nic nevymýšlel, vystřelil na branku a jeho střela se od tyčky odrazila za záda Chromého. Tým Jaroslavic tak tento zápas otočil z 0:3 na 4:3 a připsal si tři body do tabulky.

 

TJ Sokol FALK Tvořihráz – TJ Tygři Hodonice 2:4

1.poločas:

Ve třetí minutě se zrodila první vážná šance tohoto utkání, kdy Lašákova střela zazvonila na břevno brány. Z následující situací si Lašák poradil lépe, když využil přihrávku od Luboše Tuny. Tvořihráz se bodů vzdát jen tak nechtěla, a proto se o dvě minuty později trefil Martin Vernarský. Na 1:2 vstřelil branku Martin Havlík. Na konci první půle byl na deset minut vyloučen hráč Hodonic Martin Svatoš.

 

2.poločas:

V druhé polovině utkání se v rozmezí dvou minut trefili dva hráči Hodonic, nejprve se trefil Jakub Čermák a po něm jeho spoluhráč Luboš Tuna, za Tvořihráz korigoval stav pouze Marek Jahn. Zápas tak skončil 2:4 pro Hodonice.

 

 

 

 

 

 

Poslední Výstřel – Jaroslavičtí Kapři 4:1

Po vítězství nad Bukanýry čekal tým Jaroslavic tým Posledního Výstřelu, který ve šlágru kola podlehl Šmoulům 2:5.

 

Pro Jaroslavické hráče začal zápas špatně. Už v první minutě musel lovit ze své sítě míček Kamil Boor, když ho překonal Jaroslav Solik. Jak začal poločas první začal i druhý, když se prosadil Pavel Meduna. Ve třetí minutě utekl obraně Pavel Meduna, ten přihrál lépe postavenému Novotnému, který zvýšil na 3:0. Branku na 4:0 vstřelil Jiří Nesnídal, kterého spíše známe z působení z brankoviště Výstřelu, kde likviduje množství šancí soupeřů. Když už se zdálo, že Martin Schneider udrží čisté konto, překonal ho Tomáš Pekárek. Utkání skončilo 4:1 pro Poslední Výstřel.

 

TJ Tygři Hodonice – Fbc Šmoulové Znojmo 4:3 SN

1.poločas:

V čase 5:04 se dostal do samostatného úniku Tomáš Bulín po přihrávce od Radka Vysloužila, Bulín nezaváhal a poslal Šmouly do vedení. V sedmé minutě vyhodil špatně míček Marek Soukup, tento vyhozený míček zachytil Bastl, který zvýšil střelou nad Soukupovo rameno na 0:2.

 

2.poločas:

Snížení přišlo ve druhé minutě, když se přesně trefil Jiří Sedlář. O minutu později se v oslabení prosadil Jakub Čermák, když utekl obraně Šmoulů a přesnou ranou k levé tyči vyrovnal na 2:2. V deváté minutě se nejprve trefil Bastl, ale hned po vyhraném vhazování Hodonic se k míčku dostal Tuna, který vyrovnal na 3:3. Utkání tak dospělo do samostatných nájezdů ve kterých proměnil jediný nájezd útočník Hodonic, Radek Lašák a Hodonice vyhrály 4:3 po samostatných nájezdech.

 

Fbc Bukanýři – TJ Sokol FALK Tvořihráz 1:5

1.poločas:

K tomuto utkání nastoupil tým Bukanýrů pouze v šesti hráčích. V páté minutě se trefil Vernarský. Vzápětí Bukanýři vyrovnali na 1:1 zásluhou Lasnovského. V šesté minutě, se ale opět trefil Vernarský. Na konci půle se ještě trefil Luděk Vacula a první poločas tak skončil 1:3.

 

2.poločas:

Bukanýrům ubývaly pomalu síly a v čase 3:06 vstřelil branku na 1:4 Lubomír Dvořák. Poslední branka tohoto utkání padla dvě minuty před koncem, kdy se trefil Grillowitzer. Obou týmům zachytali skvěle brankáři, především Lukáš Chromý si zaslouži pochvalu, protože nebýt jeho skončilo by utkání o mnohem víc než o čtyři góly. Utkání skončilo 1:5.