Vyhledávání


Kontakt

zafl.liga[@]seznam.cz
bankovní spojení: 3200555397/6800

jan.sta[@]centrum.cz

PO DOHRÁVANÉM 5. A 6. KOLE JE NA ČELE POSLEDNÍ VÝSTŘEL + reportáže

19.10.2015 20:32

Na čele tabulky ligy se po dalších zápasech udržel Poslední výstřel, který tentokrát však bral pouze 2 body. Na opačném pólu tabulky zůstávají Bukanýři prozatím bez bodu. Zabrali i Rebelové, kteří si do tabulky poprvé připsali plný počet bodů. I Slimáci dokázali urvat další body a přiblížili se týmům, které byly v tabulce před nimi. Nováček Zlej sen odehrál dva velmi zajímavé duely, porazil však pouze Bukanýry. 

 

5.kolo 
Jar - Tvo 3:4 
Šmo - Flo 5:2 
Sen - Buk 3:0 
Flo - Jar 3:4 SN 
Tvo - Sen 3:2 
Buk - Šmo 1:8
 
6.kolo
Sez - Pov 3:2 SN 
Sli - Gld 1:5 
Hod - Reb 1:3 
Pov - Sli 5:6 SN 
Reb - Sez 4:2 
Gld - Hod 1:6

 

5.Kolo

Jaroslavičtí Kapři – TJ Sokol FALK Tvořihráz                 3:4

 

V první minutě otevřel skóre po přihrávce Vernarského, Luděk Vacula. Ve čtvrté minutě podržel Jaroslavice několika dobrými zákroky jejich brankář Glaser. V páté minutě zvýšil na 0:2 svou druhou brankou v utkání Vacula. V sedmé minutě se pokusil o individuální akci Bárta, bohužel pro Tvořihráz neuspěl. V čase 7:59 propadla obrana Tvořihráze, když za sebou nechala volného Filipa Holčapka, který snížil na 1:2. Hodně divoká byla v tomto utkání především desátá minuta první půle. Nejprve na 2:2 vyrovnal opět Holčapek. Tvořihráz poslal do vedení krásnou tečí Vernarský, ale ještě na konci této minuty vyrovnal Bětík. V druhé půli dal rozhodující gól Dvořák a Tvořihráz tak v tomto střetnutí porazila těsně Jaroslavice 3:4.

 

Fbc Šmoulové Znojmo – Florballife.cz Team                   5:2

 

Ve druhé minutě zatáhl míček do pásma Bulín, oběhl branku, přihrál před bránu volnému Čechovi, který překonal Krutiše. V šesté minutě vyhazoval Leitner míček, který ovšem zachytil Březina, který míček okamžitě poslal zpět k Leitnerovi a vyrovnal na 1:1. Dvě minuty před koncem poločasu vystřelil Horák, Leitner jeho pokus vyrazil, ale pouze pod břevno své brány Florballife.cz Team se tak dostal do vedení 1:2, které držel Florballife až do šesté minuty, kdy Vysloužil s Bulínem vykombinovali celou pětku hráčů Florballifu a druhý jmenovaný dopravil míček do brány. Ti samí hráči se postarali také o gól na 3:2. Dvě minuty před koncem se protáhl kolem obránce Tomáš Bulín a skóroval na 4:2. Branka na konečných 5:2 padla do opuštěné klece Florballifu, kterou vstřelil opět Tomáš Bulín.

 

Fbc Zlej Se(n) – Fbc Bukanýři                                           3:0

Začátek utkání byl hodně vyrovnaný Zlej Se(n) měl v tomto utkání hodně šancí a nebýt pohotového Chromého v bráně Bukanýrů zastavilo by se skóre na konci utkání určitě někde jinde. Bukanýři v tomto utkání hrozili především z brejkových situací, s těmi si ovšem poradil i na druhé straně výborně chytající Martin Hakszer. První kdo se radoval ze vstřelené branky, byl Zlej Se(n), který jako jediný dokázal v tomto poločase skórovat o první gól se postaral Matěj Částek. V druhé půlce se prosadil Jan Rožnovský, který zvýšil na 2:0. Na konečných 3:0 zvýšil Pavel Konvalina. Martin Hakszer si tak připsal své premiérové čisté konto v lize a Sen si tak připsal velice důležité tři body do tabulky, Bukanýři na svou první výhru stále čekají.

 

Florballife.cz Team – Jaroslavičtí Kapři                            3:4 SN

Hned na úvod utkání předvedli Jaroslavičtí hráči: Juhaňák Luděk, Bětík Imrich a Holčapek Filip pohlednou kombinaci zakončující Holčapek ovšem bránu minul. V čase 2:02 se dostal tým Jaroslavic do vedení, když nahození Bětíka vybojoval akivní Holčapek a svou aktivitou byl odměněn tím, že překonal Krutiše. Další velkou šanci měl Holčapek, který tečoval nahození Bětíka, opět, ale chybělo pouze štěstí a míček těsně minul tyč brány Florballifu. V šesté minutě našel přesným lobem Juhaňák, Filipa Holčapka, který si míček exceletně ze vzduchu zpracoval a překonal Krutiše podruhé. Na 1:2 snížil na konci poločasu Latner. Po změně stran úřadoval na hřišti hlavně Michal Kubiš, který dvěma brankami poslal Florballife do vedení 3:2. O vyrovnání se postaral sváteční střelec Procházka, který branku také náležitě oslavil. Utkání tak za stavu 3:3 dospělo do samostatných nájezdů ve kterých byl šťastnější tým Kaprů, když rozhodující nájezd proměnil Michal Huber.

 

 

 

 

 

 

TJ Sokol FALK Tvořihráz – Fbc Zlej Se(n)                                 3:2

V první půlce se dostal do vedení tým Snu, když Koudelku překonal Matěj Částek. Tvořihráz se celý první poločas neprosadila díky skvělé obraně Snu v čele s branářem Hakszerem. Vyrovnání na 1:1 obstaral po Neužilově přihrávce Luděk Vacula. O chvíli později se Tvořihráz dostala do vedení, když přihhrávku od Vernarského zužitkoval Dvořák. O vyrovnání se postaral svou druhou brankou v utkání a třetí dnes celkově Matěj Částek. Rozhodující moment se uskutečnil , když se po výhozu Koudelky, který v tomto utkání zachytal fantasticky a zneškodnil mnoho šancí Snu, zmocnil míčku Jakub Tesař, který svou střelou rozhodl toto utkání.

 

Fbc Bukanýři – Fbc Šmoulové Znojmo                                        1:8

Podle papírových předpokladů byl v tomto utkání favorit tým Šmoulů. Jako první se v tomto zápase trefil Semotam, když jeho rána padla k pravé tyči brány Bukanýrů, kterou střežil opět  Chromý.  Do konce poločasu zvýšili Šmoulové na 0:3 po brankách Bulína a Martina Vlasáka. I druhý poločas byl v režii Šmoulů, když po dvou trefách trefil Bulín a po jedné Vlasák, Semotam a Tomek za Bukanýry snížil na konečných 1:8 Martin Bublík.   

 

 

6.Kolo

ZnojemskySeznam.cz – Poslední Výstřel                                 3:2 SN

 

První gól tohoto utkání padl až v sedmé minutě, kdy se trefil Solik. O dvě minuty později zvýšil vedení Výstřelu Pavel Meduna, když mu přistrčil míček Milan Novotný. Ve druhé minutě poprvé překonali hráči Seznamu, když se prosadil Martin Keprda. Vyrovnáno bylo po krásném individuálním úniku Michala Kačírka, který nahrávkou oslovil Martina Keprdu, ten ovšem vybídl svou nahrávkou Petra Novotného, který vsítil branku na 2:2. Utkání dospělo do samostatných nájezdů, ve kterých se prosadil Keprda a Seznam tak získal bod navíc.

 

Bar Slimák 2.1 – Gabriel Grande Gladiators                          1:5

 

V šesté minutě otevřel skóre utkání Ondřej Malý. V sedmé minutě vyrazil Hejlek střelu Rožnovského, z následného protiútoku trefil Tomáš Laitner tyč. Dvě minuty před koncem se trefil Zahradník. Čtrnáct vteřin před koncem půle zvýšil na 0:3 Tomáš Laitner. Hned v úvodu druhé půle zkoušel mazaně tečovat střílenou přihrávku od Josefa Spáčala, Jan Jaskula bránu ovšem těsně minul. V čase 3:01 se po druhé v utkání trefil Tomáš Zahradník. Slimáci snížili zásluhou Filipa Mikuláška. Poslední branku střetnutí vstřelil Adam Podaný.

 

TJ Tygři Hodonice – Rebels                                                      1:3

 

Do vedení se dostal tým Hodonic, když se po přihrávce Lašáka, zmocnil míčku Tuna, který vystřelil a překonal Dvořáka. Na 1:1 vyrovnal Adámek po přihrávce Maršalíka. Vyrovnaný stav byl až do deváté minuty durhého poločasu, kdy Rebels dostal do vedení Luděk Věrný. Třetí gól přidal v čase 11:59 druhé půle Jaroslav Zika.

 

Poslední Výstřel – Bar Slimák 2.1                                            5:6 SN

 

Začátek tohoto utkání byl v režii Výstřelu, který se třemi brankami dostal do tříbrankového vedení, ikdyž první obrovskou příležitost měli z trestného střílení Slimáci, ale možnost nevyužili. Desátá minuta první půle byla velice atraktivní Výstřel v ní dal tři branky a po brankách Meduny, Solika a Novotného. Slimáci ovšem na konci půle ještě zabrali a Michal Koch snížil dvěma góly na 3:2.

Slimáci si výtečný konec první půle přenesli do druhého poločasu a ve stejném tempu pokračovali, když po brankách Rožnovského a Mikuláška otočili výsledek na 3:4. Na 4:4 vyrovnal Jan Vyskot.   Slimáky dostal do vedení Filip Mikulášek. Těsně před koncem utkání, ale vyrovnal na 5:5 Novotný. V nájezdech rozhodl Michal Koch a Slimáci tak vyhráli tento duel 5:6 po samostatných nájezdech.

 

Rebels – ZnojemskySeznam.cz                                                 4:2

Ve čtvrté minutě se pod břevno trefil Souček. O dvě minuty později vyrovnal Novotný. V osmé minutě dostal Rebels do vedení Jakub Maršalík.  Dvě minuty před koncem lovil Mucha ze své sítě míček potřetí, když se podruhé v utkání trefil Rostislav Souček. První poločas vyhrál tým Rebelů 3:1. Obrovskou šanci měl ve třetí minutě druhé půle Novotný, ale nedokázal překonat ležícího Dvořáka. Seznam měl v tomto utkání celkem smůlu, když poskakující míček v brankovišti, který směřoval do klece, nakonec ukořistil opět Dvořák. Nakonec se, ale Seznam dočkal snížení, když se podruhé v utkání trefil Novotný. Uklidňující branku na 4:2 vstřelil Richard Adámek.

 

Gabriel Grande Gladiators – TJ Tygři Hodonice                1:6

 

V bráně Gladiátorů vystřídal Hejlka jeho kolega Mirek Kuřitka, který se zapotil už v druhé minutě, kdy se na něj sám řítil Jakub Čermák. Ve čtvrté minutě otevřel skóre Lašák. Hned po vhazování vytáhl Kuřitka nebezpečnou střelu mířící do pravé šibenice. V šesté minutě se trefil Patrik Němec. Hodonice první poločas vyhráli zaslouženě 0:3, když třetí gól přidal Pavel Kučera. V druhé půlce přidal za Hodonice branky Bárta, Tuna a Kučera za Gladiátory snížil pouze Laitner.