Vyhledávání


Kontakt

zafl.liga[@]seznam.cz
bankovní spojení: 3200555397/6800

jan.sta[@]centrum.cz

ROZHOVOR S TRENÉREM ZAFL VÝBĚRU MARTINEM ANDRLEM

20.05.2013 12:08

Sestava ZAFL výběru se již začíná rýsovat. Trenér Martin Andrle sestavil družstvo podle hlasování fanoušků a doplnil jej o některá jména i vzhledem k tomu, že někteří fanoušky nominovaní hráči se all star nemohou zúčastnit ať už ze zdravotních důvodů, nebo z pracovních důvodů. Jak dokáže připravit svůj tým na zápas, se dozvíme až v nedělním podvečeru. Nyní ale můžeme nakouknout pod pokličku jeho plánů. 

1.Jak prozatím vypadá složení týmu? Je někdo, kdo z nominovaných hráčů nakonec nenastoupí?

Nenastoupí hned několik hráčů, které fanoušci vybrali. Například se omluvili Luboš Doležal s Pavlem Medunou ze Savannahu, z Black Dogs Ivoš Jánský a Martin Buchta. Chybět bude i Jakub Maršalík ze Šanova. Se složením by ale problém být neměl. ZAFL produkuje celkem dost kvalitních hráčů.

2.Ve středu 22.května proběhne trénink před zápasem, co budete nacvičovat?

Nacvičovat nebudeme nic. Je to spíše pro to, aby se kluci proběhli a zahráli si. Jsou ve výběru i tací, co třeba víc jak měsíc nedrželi hokejku v ruce.

3.Máš už představu o tom, jak by měla vypadat první útočná formace?

O tom už samozřejmě jasno mám a myslím si, že tady není nad čím váhat. Stoprocentně tam budou Tomáš Bulín s Martinem Vlasákem. Je otázkou, koho k nim.

4.Kdo z brankářů bude čelit tlaku áčka jako první, hodláš brankáře nějak prostřídat?

Měl by to být Jakub Veselý. Uvidíme podle stavu a vývoje zápasu, ale určitě by bylo fér, kdyby se do brány dostal i druhý gólman. Jsou ale věci, které se zaručit a slibovat nedají.

5.S jakou taktikou proti znojemskému áčku nastoupí výběr ZAFLu?

Zahrát si. Myslím si, že pro všechny kluky to bude takový malý svátek zahrát si proti těm, na které se během sezony chodí dívat. Uvidíme taky, v jaké sestavě znojemské áčko nastoupí.

6.Kdo všechno nastoupí v obraně? Přeci jen ve výběru ligy byli převážně útočníci.

To byl problém číslo jedna. Rozhodně tam budou nominovaní Radim Petříček, Libor Zohn. Mám ještě dva tipy, kdo by z útočníků mohl jít dozadu, ale to nejdříve proberu se samotnými hráči. Nicméně jsem do obrany donominoval Radka Bětíka z Tvořihráze, Jardu Rosenheima z Black Dogs a Kubu Pospíchala z Florballife.cz teamu. Chtěl jsem ještě Jardu Hvězdu ze Savannahu, jenže ten bohužel z pracovních důvodu taky musel odmítnout.

7.Je někdo, koho jsi ještě donominoval k vybraným hráčům? Bylo to tvoje privilegium.

Kromě výše uvedených ještě Jirku Rozehnala z Gladiátorů s Radima Valendu z Tvořihráze. Možná k nim ještě někdo přibude.

8.Co řekneš hráčům těsně před zápasem J?

 Ať si to užijí. J