Vyhledávání


Kontakt

zafl.liga[@]seznam.cz
bankovní spojení: 3200555397/6800

jan.sta[@]centrum.cz

ŠANOV HLÁSÍ: "JE NA ČASE ZÚROČIT ZKUŠENOSTI!"

08.10.2013 13:09

Šanovští florbalisté se každoročně prezentují kombinačním a běhavým florbalem se spoustou branek. Nejinak je tomu i na začátku letošní sezóny, kdy během dvou zápasů stihli nastřílet již deset branek. na otázky týkající se minulé sezóny a současnosti jsme se zeptali nového kapitána Šanova Marka Eliáše.

1.Jak jste zhodnotili loňskou sezónu, kdy jste velmi dlouho ovládali ligovou tabulku a nakonec jste skončili ve čtvrtfinále?

Samozřejmě zklamání... Celou sezonu se nám dařilo držet se na čele tabulky, také herně jsme předváděli to, co umíme. Bohužel, přestalo se nám dařit v nejméně vhodnou dobu. Přece jen jsme pomýšleli na lepší umístění. Ale žádnou tragédii z toho neděláme.

2.Jaké změny nastaly u vás v týmu?

Tým zůstává takřka ve stejném složení, pouze přichází nový brankář, který zcela určitě posílí již tak kvalitní dvojici gólmanů. Na ně budeme letos hodně spoléhat.

3.Jaké cíle si před sezónou kladete?

Po loňské sezoně zůstáváme nohama pevně na zemi. V prvé řadě hrát pohledný florbal a dostat se do play-off. Jednoznačně  úspěchem, při troše štěstí, by bylo se probojovat konečně do semifinále. To se nám zatím vyhýbá..

4.Budete opět spoléhat na své mladé střelce?

Nejen na ně, v týmu je hned několik výborných střelců, kteří se však v soutěži zatím tolik neprosazují. Pokud se jim bude dařit, tak nemám strach o výsledky. :-)

5.Co bude vaší předností v lize?

Vsadíme na týmového ducha. Hrajeme pohromadě již spoustu let a je načase zúročit zkušenosti. :-)