Vyhledávání


Kontakt

zafl.liga[@]seznam.cz
bankovní spojení: 3200555397/6800

jan.sta[@]centrum.cz

SAVANNAH S BLACK DOGS PŘEDVEDLI NEJNAPÍNAVĚJŠÍ ZÁPASY VE ČTVRTFINÁLOVÝCH SÉRIÍCH

19.04.2013 14:17

Savannah vstupoval do série jako favorit, ale svůj postup si během čtvrtfinálové série musel zasloužit. Trochu se projevila zkušenost hráčů Savnnahu a také kvalitní výkon brankáře. 

 

Savannah

1.Jak bys zhodnotil vaši sérii s BlackDogs?

            Serie s BlackDogs byla hodně vyrovnaná, padalo málo gólů a hráči na obou stranách hřiště odváděl 100%. Možná to nebyl hezký florbal pro diváky, ale my hráči Savannahu jsme si zahráli bezvadný florbal.

2.Co rozhodlo o vašem postupu?

            Zkušenost, sehranost a štěstí.

3.Čekal jsi takto vyrovnanou sérii?

            Ano, čekal. Jak jsem říkal v rozhovorech před čtvrtfinále – tým Black Dogs jsou kamarádí, takže znají jak hrajeme a my známe hru Black Dogů.

4.Který zlomový okamžik sérii rozhodl?

            Spíš bych napsal, který nerozhodl. A to v druhém zápase (Savannah prohrál 2:3), kdy Zdenek Šinkovič byl asi 5x sám před golmanem, kterého si krásně položil, ale nakonec nedokázal zvýšit skóre na naši straně. Proto jsme museli hrát třetí zápas, který jsme celý zvládli lépe než Black Dogs.

5.Kdo se nejvíce podílel na vašem postupu?

            Myslím si, že každý hráč co vstřelil gól, protože v Play off rozhodují góly. Ale i obrana odrážela tvrdé nájezdy soupeře.

 

 

Black Dogs

1.Zhodnoť sérii se Savannahem?

Hodnotí se mi velmi těžko, protože opět po roce končíme ve čtrvtfinále. Před sérií jsme věřili, že postoupíme, že máme na to, baysme silný Savannah vyřadili. Bohužel se to nepodařilo. I když jsme si řekli, že jsme udělali maximum, stejně to v nás nějakou chvíli bude. Jinak byla série velmi napínavá a psychicky náročná. 

2.Proč se nepovedlo postoupit?

Protože jsme nedokázali dát víc branek a protože málo střílíme. Říkáme si to pořád, ale na hřišti to vždycky dopadne jinak. Za první poločas třetího duelu si Mušák v brance Savannahu mohl skočit na kafe a stejně by gól nedostal, bohužel.

3.Čekal jsi takto vyrovnanou sérii?

Čekal, to určitě. Akorát jsem předpokládal, že nás Savannah bude víc tlačit, což se nestalo, zápasy byly vyrovnané.

4.V čem byl soupeř lepší?

V proměňování šancí. To se ukázalo jako klíčové. My jsme byli v zakončení málo důrazní. To soupeř dával góly většinou po našich chybách (individuálních), v tom nás taky předčili.

5.Kdo podle tebe váš tým táhl svými výkony?

Náš gólman Rafa (Martin Buchta pozn. red.). Ten byl jednoznačně naším nejlepším hráčem. Už kvůli němu mě to hrozně mrzí. Troufnu si říct, že se Mušákovi naprosto vyrovnal, ne-li předvedl mnohem lepší výkony. Je to škoda.