Vyhledávání


Kontakt

zafl.liga[@]seznam.cz
bankovní spojení: 3200555397/6800

jan.sta[@]centrum.cz

SEZÓNNÍ HODNOCENÍ MARTINA BARTOŠE

31.05.2015 08:20

Tým Šmoulů každoročně patří k velkým favoritům soutěže. Prakticky každý rok si Šmoulové dokráčí pro nějaký ligový pohár. Letos, stejně jako loni, si pro sebe ukořistili pohár za 3.místo. V letošní sezóně měli Šmoulové opět nakročeno k titulu, v semifinále se jim však nepodařilo vyřadit Tvořihráz, pozdějšího vítězě ligy. Uplynulou sezónu pro náš web zhodnotil kapitán týmu Martin Bartoš.

 

1.Opět po roce jste dosáhli na pohár pro třetí tým. Berete sezónu jako úspěšnou?

Samozřejmě že ano, jakékoliv umístění na "bedně" je úspěch, zvláště když je liga rok od roku vyrovnanější. Když jsme v ZAFLu začínali, tak jsme si dali takový cíl, mít každý rok pohár, zatím se nám to daří, což je parádní výsledek... 

 

2.Po prvním duelu o třetí místo jste prohrávali 0:1. Co se zlomilo, že jste pak sérii otočili?

Do série o třetí místo jsme šli s tím, že už snad hůř jak v semifinále hrát ani nemůžeme, opak byl pravdou. Bylo to ještě horší,prostě bída! Poté jsme si mezi sebou pár maličkostí vyříkali a najednou to šlo. Ty poslední dva zápasy, to byla paráda, naše nejlepší za celou sezonu.

 

3.Která série play off pro vás byla fyzicky nejnáročnější a proč?

Všechny série byly náročné, ale asi nejtěžší byla ta poslední proti Florballifu, mají velmi kvalitní tým, plný bývalých florbalistů. Navíc, jak už jsem psal výše, byli jsme na dně a dokázali jsme se z toho dostat. Myslím dokonce, že jsme první kdo otočil sérii z 0:1 na 2:1. Tato série nám dala hodně zkušeností do další sezony.

 

 

4.Základní část jste vyhráli, pro příští sezónu bude zaveden výběr soupeřů, je to pro vás výzva obhájit první místo po základní části?

Podle mě je zavedení výběru soupeřů výborná věc, konečně se bude v základní části o něco hrát až do samého závěru. Jinak základní část samozřejmě budeme chtít vyhrát, to ale budou chtít i ostatní týmy. Tak že uvidíme....

 

 

5.Mužstvo máte silné, co vám letos chybělo, abyste už podruhé ZAFL ovládli?

Štěstí, vůle, bojovnost, prostě všechno!!! Celé play off (až na poslední dva zápasy) jsme hráli katastrofálně, vůbec nic nám nevycházelo, prostě hrůza. Nebudeme si nic nalhávat, tento rok jsme na to, abychom ZAFL vyhráli prostě neměli... :-)

 

 

6.Který hráč vašeho týmu by si za celou sezónu zasloužil pochválit?

Za celou sezonu bych chtěl pochválit naše útočné duo Bulín-Vlasák a golmana Leitnera, ti tři opět ukázali, že patří k těm nejlepším v lize, bez nich by jsme ani play off nehráli. Jinak bych chtěl pochválit a poděkovat celému týmu, hlavně za ty poslední dva zápasy, jsme dobrá parta, at už na palubovce, či někde v baru u pivka... :-)

 

ZAFLu zdar, gratulace medailistům, všem týmům díky za super zápasy, vedení díky za kvalitní organizaci a příští sezonu hlavně ve zdraví nazdárek...:-)