Vyhledávání


Kontakt

zafl.liga[@]seznam.cz
bankovní spojení: 3200555397/6800

jan.sta[@]centrum.cz

SHRNUTÍ 2.KOLA

15.10.2013 12:46

Opět po týdnu vám, fanouškům a hráčům ligy, přinášíme krátké zhodnocení jednotlivých zápasů, tentokráte se bude jednat o shrnutí celého druhého kola. V něm se nejvíce dařilo Black Dogs a Rebelům. Naopak bez bodu zůstal Savannah a Hodonice. Litrpůl si celkově odnesl z tohoto kola body čtyři.

2.Kolo

Fbc Litrpůl – Rebels  0:1 SN

Hned v úvodu utkání spálili velkou šanci hráči Rebels, ale proti byl brankář Litrpůlu Jakub Veselý. Poté se hra přelévala z jedné strany na druhou. V osmé minutě vyslal nebezpečnou střelu Jaroslav Zika. Z následného brejku, kdy šli tři hráči Litrpůlu, se trefil Kamil Šnyrch pouze do boční sítě brány Rebelů. V prvním poločase byl stav utkání 0:0. Ve druhém poločase se nic závažného nestalo a utkání tak po 24 minutách skončilo 0:0 a na řadu tak poprvé v letošní sezóně Znojemské amatérské florbalové ligy přišly samostatné nájezdy. Ty nakonec rozhodl kapitán Rebelů Zdeněk Vlk. Rebels tak porazili Litrpůl 1:0 po samostatných nájezdech.

ZnojemskySeznam.cz – Fbc Black Dogs   2:5                                                                                              

Ve čtvrté minutě se střelecky prosadil Martin Buchta velice pěkně umístěnou ranou k tyči. Zlom zápasu přišel na konci prvního poločasu, kdy se na bránu psů valil nebezpečný útok Seznamu, který ovšem zastavil brankář Zdeněk Vrbka, a z následujícího protiútoku vstřelili Black Dogs gól na 2:0. Do druhého poločasu psi opět vlétli a po dvou odehraných minutách svítilo na světelné tabuli skóre 4:0. Poté se ale začalo hrát na druhé straně hřiště. V sedmé minutě poprvé rozvlnil síť psů Robert Bačák a o dvě minuty později udělal ze zápasu drama Jiří Šotkovský, který po dobývání brankoviště došťoural míček za Vrbkova záda. Tečku za tímto utkání udělal gólem do prázdné klece Lukáš Jakub a utkání tak skončilo 5:2

TJ Tygři Hodonice – Fbc Litrpůl  3:4

Po nevydařeném startu proti Rebels se utkal tým Litrpůlu s týmem Hodonic. Začátek utkání se Hodonickým povedl, když přesnou ranou k tyči dal na 1:0 Jiří Čermák a v osmé minutě využily přesilovou hru, kdy se další přesnou ranou trefil Daniel Bečka. V deváté minutě byla sehrána další parádní situace tentokrát v podání Litrpůlu, kdy se z nemožného úhlu trefil Jaroslav Pavel a první poločas tak po této akci skončil 2:1 pro Hodonické. Jakub Veselý se zaskvěl ve třetí minutě druhé půle jistým zákrokem maskou proti skvěle hrajícímu Jiřímu Čermákovi a v sedmé minutě přišlo vyrovnání na 2:2, kdy Litrpůl vyrovnal z ničeho nic. Na konci zápasu to byla doslova divočina, na stranu Litrpůlu strhnul vedení Petr Skála, ovšem hned po buly vyrovnal kapitán Hodonic Martin Čermák. Tento zdrcující konec však ukončil přesnou ranou pod břevno Kamil Šnyrch a zajistil tak Litrpůlu tři body.

Rebels – ZnojemskySeznam.cz  5:1

Po utkání s Black Dogs nastupoval tým Seznamu s vědomím toho, že když prohrají i tento zápas, bude to velice citelná bodová ztráta. Ovšem začátek utkání byl pro Seznam jako noční můra, po šesti vteřinách se trefil Martin Špaček. V deváté minutě upravil na 2:0 Martin Koc a poločas tak skončil 2:0. Ve druhém poločase se za Rebely trefili dvakrát bratři Zikové. Za Savannah snížil pouze Robert Bačák. V závěru utkání stojí za zmínku pouze strkanice, za kterou byli hráči obou týmů vyloučení. Na konečných 5:1 pro Rebely dal osm vteřin před zazněním závěrečné sirény Luděk Věrný.

Fbc Black Dogs – TJ Tygři Hodonice  6:2                                                                                             

Do čtvrté minuty bylo toto utkání celkem nudné a Hodonice držely nadějný stav 0:0. Poté se ovšem Black Dogs rozjeli. První gól vstřelil Ivo Janský. V páté a osmé minutě se trefil Pavel Kortan a zvýšil na 3:0. Hodoničtí se ale nevzdávali a nesložili své zbraně, na 3:1 snížil Hruška, i když mu k tomu trochu dopomohl brankář psů Vrbka. Ve dvanácté minutě padly ještě góly dva. První akce: to byla lahůdka v podání Lukáše Jakuba, který svým sólem přes celé hřiště dal další krásný gól. Zbývaly tři vteřiny do konce prvního poločasu a opět se trefil Lukáš Jakub, který zvýšil na 5:1. Druhý poločas už takové gólové hody nepřinesl a utkání už se dohrávalo téměř v klidu. V páté minutě se trefil Jiří Rozehnal, pro kterého to byl premiérový gól v dresu tygrů. Tečku za tímto gólově bohatém utkání udělal Jaroslav Urbánek, který ukázkovou ranou k tyči dal na 6:2.