Vyhledávání


Kontakt

zafl.liga[@]seznam.cz
bankovní spojení: 3200555397/6800

jan.sta[@]centrum.cz

ŠMOULOVÉ PELÁŠÍ ZA SVÝM SNEM ANEB SÉRIE S HODONICEMI

20.04.2013 15:08

Hodonice proklouzly na poslední chvíli do čtvrtfinále. Zde však vyfasovaly největšího favorita letošního ročníku. Šmoulové mají nejproduktivnější útok, což potvrdili tí, že soupeře dvakrát porazili vyšším rozdílem. Šmoulové dvakrát obsadili třetí místo, letos však mají mnohem vyšší cíl - titul. Jak oba kapitáni zhodnotili čtvrtfinálovou sérii?

Hodonice

1.Podle výsledku vypadala vaše série jednoznačně, výkony tomu ale neodpovídaly, souhlasíš?

No popravdě, náš první zápas jednoznačný byl. Šmoulové nás přehrávali jednoduchou kombinační hrou a my jsme nedokázali najít odpověď. Druhý zápas byl z naší strany lepší. Zejména první poločas, kdy jsme drželi nadějné skore 1:2. Bohužel jsme se v druhé půli nevyvarovali chyb, které Šmoulové perfektně vytrestali. Poté nezbylo než hru otevřít směrem dopředu a Šmoulové využili mezery v obraně k brejkům. Každopádně si myslím, že druhý zápas všichni naši hráči včetně brankáře zahráli na své maximum.

2.Jak hodnotíš celkově vaše letošní vystoupení v play off?

Takhle, proti Šmoulům jsme měli šanci uspět pouze za předpokladu, že se sejdeme v optimální sestavě, což se nám bohužel ani v jednom zápase nepodařilo. A jak hodnotím play-off? No jsem rád, že jsme si ještě zahráli. Kladně hodnotím, že naše čtvrtfinále probíhalo v poklidu bez zákeřností na obou stranách… Góla jsem si taky dal, takže cajk :-) Příště to bude lepší, to slibuju.

3.Převládá zklamání, nebo spíš pocit dobře odvedené práce za postup do play off?

Převládá dobrý pocit z toho, že jsme do play-off postoupili. Nebylo to pro nás vůbec lehké.

4.Koho bys za výkony ve čtvrtfinále pochválil ze svého týmu?

I když to může vyznít podivně po tom brankovém přídělu, co jsme schytali J, tak chválím Zdendu v brance. Hlavně druhý zápas nás dlouho držel ve hře právě on. Jinak to byl čistě kolektivní výkon. Nikdo nevyčníval.

5.Šlo proti Šmoulům zahrát lépe, nebo jsou opravdu takovým silným protivníkem?

Určitě šlo zahrát lépe. Jak jsem řekl, záleží taky na tom, v jakém složení se tým zrovna sejde (to asi můžou potvrdit i další týmy). Útok šmoulů je excelentní, ale směrem dozadu se s nimi dá hrát. Já každopádně Šmoulům gratuluji, byli lepším týmem a postoupili zaslouženě. přeji všem semifinalistům hdoně štěstí do dalších zápasů.

 

ŠMOULOVÉ

1.Hladký postup, ne? Vidíš to stejně?

Ano, zdá se. Nás vždy uklidnil začátek obou dvou zápasů, dostali jsme se vždy brzo do vedení a ztratili počáteční nervozitu a hráli naši útočnou hru.

2.Co rozhodlo o vašem postupu?

Určitě bych nechtěl snižovat kvalitu našich soupeřů, ale v našem týmu je více zkušených borců, kteří umí rozhodnout zápas a to přesně bylo i na palubovce jasně vidět.Ale jak jsem řekl, vždy nás uklidnil začátek zápasů a to nám vždy strašně pomohlo.

3.Byla nějaká krize během čtvrtfinále?

Herní zatím ne :-)