Vyhledávání


Kontakt

zafl.liga[@]seznam.cz
bankovní spojení: 3200555397/6800

jan.sta[@]centrum.cz

STYL HRY TVOŘIHRÁZE SE NEZMĚNÍ

01.10.2013 12:55

Roztřesený nováček soutěže? Kdepak!!! Naopak tým s ohromnou vůlí a bojovností, který ztroskotal až ve finále na výborných výkonech Šmoulů. Řeč je o mužstvu Tvořihráze, které prošlo přes léto obměnou kádru, ale jejich ambice rozhodně zůstanou stejné. Základ týmu zůstal pohromadě, přibylo několik nových hráčů a Tvořihráz se tak může těšit na novou sezónu, ve které bude obhajovat krásné druhé místo z uplynulé sezóny. Na otázky nám odpovídal Eda Klouda, kapitán týmu.

1.Jak jste brali loňské druhé místo, byl to úspěch, nebo zklamání z 2.místa?

Pro nás jako novačka ligy to byl úspěch protože Šmoulové byli neporazitelní ve finále mrzí mě akorát že jsme s nimi nehráli vyrovnanější zápasy.

2.Jaké změny nastaly u vás v týmu?

Náš tým jsme doplnili o pár nových hráčů aby se neopakovala minulá sezóna kterou jsme odehráli v 7 lidech a také jsme vybírali podle toho aby pro náš tým byli platní a dobře zapadli do kolektivu protože jen kolektivním výkonem se dá uspět.

3.Jaké cíle si před sezónou kladete?

Sezona bude opět hodně vyrovnaná jako ta uplynulá a minulé druhé místo bude hodně těžké obhájit ale po minulé sozoně si nemůžeme klást male cíle takže náš cíl který by jsme chtěli dosáhnout je zase finále když víme že cesta bude hodně těžká.

4.Opustil vás střelec Vojta Nohava, kdo nahradí jeho branky?

Tak Vojta pro náš tým byl oporou jen první polovinu soutěže pak se uplně změnil a jeho výkony šli rapidně dolů určitě v týmu máme hráče kteří ho nahradí třeba Radim Valenda se v play off ukazal jako spolehlivý střelec.

5.Jaký styl hry můžeme do Tvořihráze očekávat v další sezóně?

Náš styl hry se lišit moc nebude od toho co jsme produkovali v té předešlé sezóně pač ani není proč ho měnit když jsme sním slavili úspěch.         ´