Vyhledávání


Kontakt

zafl.liga[@]seznam.cz
bankovní spojení: 3200555397/6800

jan.sta[@]centrum.cz

TŘETÍ SÉRIE: GLADIÁTOŘI PROTI REBELŮM

20.04.2016 06:58

Gladiátoři svým umístěním na 4.místě museli čekat, který tým z dolní čtyřky na ně zbyde. Nakonec si první tři týmy nevybraly tým Rebels, takže o osudu Gladiátorů je rozhodnut. Vzájemné zápasy obou týmů napovídají o tom, že série by to mohla být dlouhá a velmi vyrovnaná. V základní části každý tým vyhrál jednou. Gladiátoři mají již velké zkušenosti s play off, dvakrát po sobě byli ve finále. Rebelové loni vypadli v předkole, letos si dělají zálusk na vyšší příčky. Na otázky odpovídali Jarda Zika za Rebely a Karel Jandásek za Gladiátory.

GLADIATORS

1.Zbyli na vás Rebelové, jste spokojeni?

No, myslím, že spokojeni je silné slovo, ale když si vezmu, že se rozhodovalo mezi Florballife a Rebels, tak je to pro nás asi lepší varianta.

2.Kdybyste mohli volit ze všech 4 možných soupeřů, kdo by to byl?

Nebudu mluvit za kluky, ale já osobně bych si vybral Poslední Výstřel. Náš tým má s Výstřelem zajímavé zápasy a jelikož si občas jdeme spolu pinknout, tak vím, jak Meloun nerad prohrává a to je vždycky výzva. :-)

3.Jak bys hodnotil vaše vzájemné zápasy ze základní části?

No první zápas jsem koukal, že jsme vyhráli 4:0 a druhý prohráli 9:2. Hodnotil bych to tak, že oba zápasy režíroval vždy jeden tým, ale je nutno dodat, že pokaždé ten tým, co prohrál, byl v oslabené sestavě, takže se moc těším na to, jak spolu budeme měřit síly v plné palbě.

4.Uhlídat silný rebelský útok bude asi složité, bude to alfa a omega celé série?

Nejsem si teď jistý, jak je to podle statistik, ale podle mě mají Rebels jeden z nejlepších útoků v celém ZAFLu. Navíc jim tam přibylo pár zkušených hráčů jak ze Šanova tak z Tvořiháze. Myslím si, že budeme mít co dělat, abychom uhlídali tak silný tým, ale porazit se dá každý a to už jsme v minulosti párkrát dokázali.

5.Mají Rebelové vůbec nějakou slabinu?

Každý tým má slabinu, kdyby slabinu neměl, tak by se to play off nemuselo ani hrát. :-)

6.Jak podle tebe skončí vaše série?

Věřím v to, že ikdyž mají Rebels silnou ofenzívu, tak naše týmová hra jim bude dělat velké problémy a porazí nás jen jeden zápas a naše série tak skončí 3:1 se šťastným koncem pro nás.

7.Jak podle tebe dopadnou ostatní série?

Šmoulové si pohlídají postup, ale doufám, že je Výstřel trošku potrápí, každopádně tipnu 3:0 pro Šmouly. Black dogs to budou mít proti obhájci těžké, sice z Tvořihráze odešli zkušení hráči, ale tým je pořád dost silný na to, aby usiloval o pohárové příčky, takže bych tipnul, že dojde na 5. Zápas, který rozhodne Luděk Vacula svou šibenicí z půlky hřiště .-), no a poslední série Florballife a Hodonice bude určitě zajímavý zápas a tipoval bych tak, že Florballife uzamkne tygry do klece na jejich půlce a série skončí 3:1 pro Florballife.

 

REBELS

1.Zbyli jste na Gladiátory, vyhovuje vám to?

   Jak už jsi v otázce předeslal, zbyli jsme na sebe,takže o vyhovování nemá moc smysl polemizovat. Gladiátoři jsou velmi kvalitní soupeř a série to bude pěkná,ale v play off musíš porazit všechny,když máš ambice na první místo.

2.Letos jste nemuseli absolvovat předkolo, jste s umístěním po základní části spokojeni?

   Před začátkem sezóny, jsme doufali v lepší průběh, ale nedařilo se nám scházet se v hojnějším počtu. Po vánocích byla docházka od všech lepší, vrátil se Kubas po operaci a vše dohromady udělalo 5. misto s ne velkou bodovou ztrátou na 3ti příčku, takže se o spokojenosti mluvit dá.

3.Gladiátoři byli dvakrát po sobě ve finále ligy, je to pro vás varování, že máte proti sobě silný tým?

   Už jsem se zmiňoval,jsou velice kvalitní tým a to po všech stránkách, rozhodně nechceme nic podcenit. Kluci z Gladiátorů svoji šanci na titul už 2x měli,letos bychom je rádi ve finálových bojích vystřídali.

4.S čím na soupeře vyrukujete?

   S disciplinovanou hrou a návaznosti na formu v druhé půli sezóny.

5.Kdybyste si z prvních čtyř týmů mohli vybrat soupeře pro čtvrtfinále, koho byste zvolili?

   Zvolili bychom pravdepodobně tým Black Dogs. (subjektivní názor)

6.Jak podle tebe skončí vaše série?

   Lehké to rozhodně nebude,ale věříme v postup našeho týmu.

7.Jak podle tebe dopadnou ostatní série?

  Všechny dvojice jsou hodně vyrovnaný. Myslím si ze nikdo nepostoupí poměrem 3:0.Můžeme očekávat i překvapení.

Všem za náš tým přeju hodně zdaru a ať si všichni vyřazovací boje užijí.