Vyhledávání


Kontakt

zafl.liga[@]seznam.cz
bankovní spojení: 3200555397/6800

jan.sta[@]centrum.cz

TÝM FBC BUKANÝŘI SE PŘEDSTAVUJE

11.06.2015 10:47

Prvním nováčkem, který se nám v nadcházející sezóně představí, je tým Fbc Bukanýři. Mužstvo si prošlo těžkou baráží, když nepostoupilo přes tým Fbc Zlej se(n). Nakonec se pro nadcházející ročník v lize uvolnilo jedno místo a Bukanýři skočili po své šanci. Mužstvo by měli řídit dva zkušení hráči, obránce Jan Petrželka a útočník Erik Hagenhofer. Oba už ZAFl okusili v dresu Gladiátorů a později taktéž společně v dresu Black Dogs. Na otázky nám odpovídal vedoucí týmu Jan Petrželka.

1.Panovalo pro prohrané baráži velké zklamání?

Musím říct že ano , kluci z toho byly hodně špatní hlavně po druhém barážovém zápase kdy jsme byly jasně lepší a i přes určité okolnosti se nám nepodařilo zvítězit a musím říct že dlouhou dobu po baráži to kluci hodně špatně nesli .

 

2.Měli jste před baráží obavy z toho, že ve dvou zápasech se vám může rozplynout sen o možnosti zahrát si ZAFL?

Obavy byly veliké ale i přesto jsme si to nepřipouštěli a těšili jsme se že si zahrajeme florbal a popereme se o postup . Přece jen tato šance už nemusela nikdy přijít a chtěli jsme ukázat že na to máme ale bohužel soupeř zaslouženě nakonec postoupil .

 

3.Doufali jste vůbec, že je nějaká možnost po prohrané baráži, že byste se do ligy nakonec dostali? Možnost byla jediná doufat , že se nekterý z týmů nepřihlásí a mi jako náhradníci se dostaneme do ligy . Naštěstí pro nás se nám to splnilo a jsme za to moc rádi a uděláme všechno proto abychom ukázali že na ligu máme . I když nás mrzí že jsme si ligu nevybojovali sportovní cestou tak jsme rádi aspoň za tuto šanci .

4.Jaké jsou vaše cíle před první sezónou v ZAFLu?

Cíle před první sezonou jsou abychom neudělali výsledkové fopa a nezkončili na samém dně tabulky a udržet hráče a ligu i na další roky to je asi náš největší cíl .

 

5.Mohl bys nám představit váš tým – kdy jste jako tým vznikli, představení individualit v týmu atd.?

Náš tým zvnikl myslím před 8 měsíci napadlo to našeho kapitána Erika Hagenhofera , který moc chtěl hrát florbal a halvně díky jeho iniciativě se to povedlo že jsme teď tady . Největší opora týmu je náš brankář Lukáš Chromý je to skvělý golman a čekáme od něj velké věci . Pak hodně spoléhám na útočníky Jakub Wilmann , Tomáš Trávníček , Martin Bublík , Roman Šálek myslím že tito 4 hráči by měly být tahouny našeho týmu . Co se týče obrany tam je asi největší problém našeho týmu . Obrana zatím nefunguje jak má ale máme dostatek času na to abychom měli sílu i v obraně , která se bude op írat hlavně o zkušeného Jana Petrželky , který má odehrané 4 sezony v Zaflu a měl by řídít obranu , která se dočká ještě nějakých změn tak aby konečně fungovala .

 

6.Jaké máte ambice pro první, nováčkovskou sezónu? Do jakého místa byste se chtěli umístit a jakým florbalem byste se chtěli prezentovat?

 Týmové cíle jsou jak jsem už zmínil neskončit na samém dně tabulky . Takovým tajným snem kterého by jsme chtěly docílit je předkolo play off . Rozhodně nechceme být za otloukánky a jako správní Bukanýři (piráti) se nikoho bát nebudeme . Jakým florbalovým stylem se chceme prezentovat (smích) na tuto otázku zatím neumím odpovědět , ale myslím si že nás týmy budou přehrávat ve všech aspektech ale mi bdumee betonovat a spoléhat na protiútoky , ale jak říkám co se týče florbalového stylu na tom stále pracejeme .