Vyhledávání


Kontakt

zafl.liga[@]seznam.cz
bankovní spojení: 3200555397/6800

jan.sta[@]centrum.cz

V 26.KOLE NEJÚSPĚŠNĚJŠÍ LITRPŮL + reportáže

06.03.2016 20:45

Litrpůl dokázal bodově opanovat 26.kolo ligy, když si do tabulky připsal 4 body. Ostatní týmy získaly menší počet bodů. Florballife, Rebels, Seznam a Black Dogs brali 3 body vždy za jedno vítězství v normální hrací době. Nejméně bodů tentokrát získal mistr z Tvořihráze, který dokázal na nájezdy porazit Litrpůl, a díky tomu urval 2 body. V tabulce se výrazně osamostatnila první desítka týmů, které budou hrát play off, resp. předkolo play off. Naději zahrát si letos o nejcennější poháry již nemají Jaroslavice, Slimáci ani Bukanýři. Kdo ještě může proniknout do desítky zajišťující vyřazovací boje, je tým Zlej Se(n).

 

26.Kolo 

Bld - Flo 1:2 

Lit - Reb 4:2 

Sez - Bld 1:2 

Tvo - Lit 2:1 SN 

Flo - Reb 3:5 

Sez - Tvo 3:2


 

26.Kolo

Fbc Black Dogs – Florballife.cz Team                                            1:2

Do úvodního klání tohoto kola vstoupil lépe tým Fbc Black Dogs, když se po devatenácti vteřinách hry ujal vedení, když Ondrovčák přihrál za bránu Urbánkovi, ten se snažil najít ještě některého ze svých spoluhráčů v brankovišti nepovedlo se mu to, ale našel pouze nohu bránícího hráče od kterého se míček odrazil za záda Krutiše. První poločas tak touto brankou z úvodních vteřin vyhrál tým Black Dogs 1:0. Ve čtvrté minutě druhé půle se rozběhl s míčkem Václav Schöner míček se pokusil vystřelit na branku a jeho pokus skončil v brance Black Dogs. Nebezpečnou střelu o minutu později vyslal na brankáře Martina Buchtu, Martin Andrle, i přes zakrytý výhled dokázal Buchta míček vyrazit do rohu hřiště. Rozhodující moment tohoto zápasu přišel o tři minuty později, kdy Valenda našel před bránou osamoceného Kadlece, který úplně nekrytý skóroval. Black Dogs dostali ještě v závěru možnost přesilové hry, když byl vyloučen David Vítek, tuto početní výhodu se jim nepodařilo využít a Florballife tak ubránil těsné vítězství 1:2.

 

Fbc Litrpůl – Rebels                                                                        4:2

Ve druhém utkání se všechny důležité situace zrodily už v první půlce. Do první větší příležitosti se v třetí minutě řítil Drahoslav Popelka, branku ale nevstřelil, protože ji minul. Jako první se radoval tým Rebels, když skóre otevřel Jiří Vavřina. Litrpůl se dočkal vyrovnání v šesté minutě, kdy se z dálky napřáhl Maruštík. Po této brance se s brankami roztrhl pytel, nejprve zakombinovali bratři Zikové a starši z bratrů Jaroslav poslal Rebels do vedení. Hned po vhazování, ale míček vybojoval Vacula a překonal ležícího Dvořáka. V deváté minutě vstřelil dva góly Vojtěch Maruštík a zařídil tak výhru Litrpůlu nad Rebels 4:2.

 

ZnojemskySeznam.cz – Fbc Black Dogs                                      1:2

V prvním poločase padla jediná branka, kdy po přihrávce Urbánka, našel skulinku do brány Lukáš Ondrovčák. Seznam vyrovnal v šesté minutě druhého poločasu, kdy Vrbku překonal Martin Keprda. Rozhodující úder zasadil tři minuty před koncem utkání Jaroslav Urbánek, který si počkal na přihrávku od Lukáše Ondrovčáka a úplně osamocený před bránou Seznamu dopravil míček za záda Marečka. Seznam se v závěru utkání pokusil vyrovnat, dostal i možnost přesilové hry, když si šel sednout na trestnou lavici autor vítězného gólu Jaroslav Urbánek. Black Dogs toto oslabení přežili a vyhráli toto utkání 1:2

 

Fbc FALK – Fbc Litrpůl                                             2:1 SN

V úvodu utkání se do vedení dostala Tvořihráz, když Širokého překonal Radek Bětík. O chvíli později, ale vyrovnal střelec Litrpůlu Vojtěch Maruštík. První poločas tak skončil nerozhodným výsledkem 1:1. Od úvodu druhé půle Tvořihráz zatlačila svého soupeře, ale nic z tohoto tlaku nevyužila, největší šanci měl na vstřelení branky Luboš Zejda, který ale  nepřekonal Tomáše Širokého. Zápas se pomalu blížil ke svému konci a vypadalo na dělbu bodů.  V deváté minutě se napřáhl z poloviny hřiště Vojta Nohava, jeho pokus mířil do brány, ale Tomáš Široký jeho pokus vyrazil. Minutu a půl před koncem utkání se uvolnil po přihrávce Zejdy, Martin Vernarský, který jen těsně minul bránu Litrpůlu. Utkání tak dospělo do samostatných nájezdů, které rozhodl Vojta Nohava. Tvořihráz tak porazila Litrpůl 2:1 po samostatných nájezdech.

 

Florballife.cz Team – Rebels                                                        3:5

Hned v druhé minutě se do samostatného úniku dostal Jakub Zika, který poslal Rebels do vedení.O minutu vyrovnal po Černého přihrávce Andrle. V šesté minutě byl blízko  k druhé brance Rebelů Jaroslav Zika, který se ocitl sám před Krutišem, brankář Florballifu si ale s jeho pokusem poradil. Minutu před koncem první půle využil Florballife přesilovou hru, když se opakoval scénář jako u první branky, kdy Černý našel Andrleho a ten dal svůj druhý gól v utkání. První půle tak dopadla lépe pro hráče Florballife.cz Team. Vyrovnání na 2:2 přišlo, při přesilové hře Rebels, kdy se z trestné lavice vrátil Fila vstřelil branku Richard Adámek. V sedmé minutě obral čistým zákrokem   jednoho z obránců Florballifu, Jakub Zika , který vsítil svůj druhý gól v utkání, protože při svém druhém souboji tváří v tvář s Rostislavem Krutišem vyšel opět jako vítěz.  V osmé minutě vyrovnal Jakub Pospíchal, který předvedl krásnou individuální akci. Dvě minuty před koncem utkání měl Florballife obrovskou smůlu, když nejprve jeden z útočících hráčů trefil břevno  míček se odrazil zpět před brankvoviště, kdy hráči Florballifu doráželi, ale Dvořák tento pokus vyrazil.V poslední minutě utkání rozhodl o vítězstvní Rebels kapitán Jaroslav Zika. Pojištění tří bodů přidal pár vteřin před koncem do prázdné brány Richard Adámek a utkání tak skončilo 3:5 pro Rebels.

 

ZnojemskySeznam.cz – Fbc FALK                        3:2

V šesté minutě se k první nebezpečné střele dostal Luboš Zejda, ale orazítkoval jen tyč brány Seznamu. V poslední minutě první půle skvěle zmenšil střelecký úhel brankář Tvořihráze Bárta a střelu Šinkoviče vyrazil. O chvíli později byl vyloučen Luboš Grillowitzer. Tuto početní výhodu se podařilo Seznamu využít bleskově, když se po rozehrání standartní situace prosadil Zdeněk Šinkovič. První poločas tak skončil 1:0 pro Seznam. Tvořihráz vyrovnala v čase 3:12, kdy se  o vyrovnání postaral Vojta Nohava, jeho první pokus Mareček vyrazil před sebe, na dorážku od stejného hráče už byl krátký. V šesté minutě našel Švancara před odkrytou bránou Novotného, pro kterého nebyl problém dopravit míček do odkryté klece. Tři minuty před koncem vyrovnal Luboš Zejda. V jedenácté minutě rozhodl o výhře Seznamu Zdeněk Šinkovič, který se prosadil po druhé v tomto utkání. Seznam tak porazil Tvořihráz 3:2