Vyhledávání


Kontakt

zafl.liga[@]seznam.cz
bankovní spojení: 3200555397/6800

jan.sta[@]centrum.cz

Výběr ZAFLu vzdoroval Áčku polovinu zápasu, poté již dominovali na hřišti prvoligoví hráči

27.05.2013 01:07

V neděli 26.května se ve znojemské sportovní hale konalo již každoroční exhibiční utkání mezi znojemským prvoligovým A-týmem TJ Znojmo LAUFEN CZ a výběrem Znojemské amatérské florbalové ligy. Od úvodního hvizdu byla patrná převaha znojemských prvoligových hráčů, ale zejména v první třetině dokázal výběr amatérské ligy zdatně sekundovat. Nejvíce starostí obraně Znojma dělala útočná vozba mistrovského týmu Šmoulů Vysloužil-Vlasák-Bulín, která byla během zápasu nejvíce vidět. Po první třetině svítilo na výsledkové tabuli přijatelné skore 2:1 pro A-tým.

Ve druhé třetině byla hra vyrovnaná, výběr ZAFLu hrozil nebezpěčnými rychlými brejky a tak v polovině zápasu bylo skore vyrovnané 3:3. Od této chvíle už, ale slušně zaplněná sportovní hala viděla hru pouze na jednu branku, a to na branku ZAFLu, kterou hájil Jakub Veselý. Ve zbytku zápasu přidal A-tým dalších 8 branek a druhou polovinu zápasu vyhrál jednoznačným způsobem 8:0.

O branky A-týmu se starali především formace Kucharič-Salava-Suchý a Novák-Jedlička-Pánek, jeden gólový příspěvek přidala i formace Podrabský-Bartůněk-Sucháček. V brance si práci rovnoměrně rozdělili Marek Čižmar a Radek Pechura.

Po zápase následovala ještě disciplína zvaná samostatné nájezdy, ve kterých zvítězil A-tým 2:1.

 

Doufáme, že se diváci dobrého florbalu pobavili a že budou chodit podporovat jak znojemských prvoligový A-tým v jejich nové sezoně, která začíná v září, tak i ligová utkání ZAFL ligy, která startuje v říjnu.