Vyhledávání


Kontakt

zafl.liga[@]seznam.cz
bankovní spojení: 3200555397/6800

jan.sta[@]centrum.cz

Vyjádření předsedy ligy k případu "Mongolští Pastevci vs. Vítězslav Klement"

18.04.2011 14:59

Dobrý den všem čtenářům tohoto článku,

 

jak jste si již jistě stihli všimnout, na chatu našeho webu se objevila bouřlivá debata o tom, jak to vlastně je a není s týmem Mongolských Pastevců, kdo je nahradí, za jakých okolností apod., jelikož já (pozn. red. Jan Šťastník), jakožto předseda ligy mám na starosti správu financí, přihlašování týmů do nové sezony, kontrolování platby startovného a potvrzování účasti v nadcházející sezoně ZAFLU, tak bych zde rád uvedl věci na pravou míru, jaký byl ve skutečnosti sled událostí, abyste si Vy, nezaujatí fanoušci a hráči ostatních týmů, udělali obrázek sami.

Tak tedy:

Do 31. března uhradilo startovné 10 staro-nových týmů ze současné ligy ZAFL, jediným týmem, který tak neučinil, byl tým Mongolští Pastevci, načež bylo vedení ligy kontaktováno již s předstihem od 3 zájemců, kteří mají zájem ZAFL ligu hrát, podotýkám, že ani jeden z těchto 3 zájemců, kteří kontaktovali vedení ligy NEBYL Vítězslav Klement !!! , zaváhání týmu Pastevců využil nejpohotovějším jednáním p. David Gros, který přihlásil svůj tým s názvem POSLEDNÍ VÝSTŘEL do ZAFL ligy dne 1.4. ve 14:26. A to je ten, nový, 11 účastník příští sezony.

 

Není vyloučeno, že v týmu Poslední výstřel bude uveden Vítězslav Klement, stejně tak ale není vyloučeno, že se na soupisce Guanyadors pro příští sezonu objeví např. Kačer Donald... Je holt jen na kapitánech jednotlivých týmů koho angažují do svého týmu.

 

Závěrem bych chtěl jen zdůraznit, že o tom, že 11 účastníkem ZAFL ligy bude tým p. Grose s názvem Poslední výstřel rozhodlo jejich pohotové jednání, nikoliv známosti ve vedení ligy, úplatky či jiné konexe, jak na chatu naznačil p. Klement...

 

S pozdravem

 

Šťastník Jan

předseda ZAFL