Vyhledávání


Kontakt

zafl.liga[@]seznam.cz
bankovní spojení: 3200555397/6800

jan.sta[@]centrum.cz

VÝSLEDKY 20.KOLA + REPORTÁŽE

19.01.2015 20:22

20.kolo nejvíce svědčilo Poslednímu výstřelu, který uhrál plný počet bodů. Ostatní týmy braly body tři (Litrpůl, Tvořihráz, Flůorballife, Slimáci). Tentokrát se vůbec nedařilo Šanovu, který nezískal ani bod. Poslední výstřel se díky šestibodovému dni dostal na druhé místo průběžné tabulky a ztráci pouhých  6 bodů na vedoucí Šmouly.

 

 

20.Kolo

Florballife.cz Team – Bar Slimák 2.1                                 4:2

Fbc Litrpůl – TJ Florbal Šanov                                          5:4

Poslední Výstřel – Florballife.cz Team                              2:1

TJ Florbal Šanov – Fbc TJ Sokol Tvořihráz                      0:5

Bar Slimák 2.1 – Fbc Litrpůl                                             4:3

Fbc TJ Sokol Tvořihráz – Poslední Výstřel                       3:6

 

20.Kolo

Florballife.cz Team – Bar Slimák 2.1 4:2

Před zápasem:

V úvodním utkání dvacátého kola se proti sobě představil Florballife.cz Team proti Bar Slimák 2.1. Florballife.cz Team se po předchozích zdařilých čtyřech zápasech, kdy všechny své soupeře porazil bez ztráty jediného bodu vyšvihl do horních pater tabulky, respektive na čtvrté místo. Proti nim se postaví Bar Slimák 2.1, který momentálně bojuje o předkolo play-off na které ztrácí tři body.

1.poločas:

První nebezpečnější pokus sehrál Florballife v třetí minutě, ale míček letící na bránu Slimáků, kterou střežil David Rožnovský ani nedoputoval, protože skvěle zblokoval tento střelecký pokus Radim Petříček. O minutu později poslal Florballife.cz Team do vedení jejich kapitán Martin Andrle, když se krásně trefil k levé tyči. Podobný gól na 2:0 tentokrát vsítil Michal Kubiš. V čase 7:04 měli Slimáci šanci na snížení, ale Krutiš se nenechal překonat Michalem Straubem.
V jedenácté minutě obdržel Martin Andrle přihrávku zpoza branky od Ondřeje Černého. Téměř z poloviny hřiště vystřelil a nic nevidící brankář Rožnovský lovil míček ze své klece po třetí. Sedm sekund před zazněním sirény snížil Filip Mikulášek.

2.poločas:

Do druhé půle vstoupil tým Slimáků střídáním brankářů. Rožnovského vystřídal Tomáš Tvrdý, který si hned v úvodu poradil s několika nebezpečnými pokusy hráčů Florballifu. Branka na 4:1, to byla lahůdková teč Martina Bendy, na kterou byl i marně se natahující Tvrdý krátký. Bar Slimák ještě na konci zápasu zkoušel s výsledkem něco udělat a proto odvolali brankáře. V tomto stavu hráli téměř dvě a půl minuty bez inkasované branky. Naopak se jim podařilo chvíli před koncem ještě snížit na konečných 4:2 zásluhou Michala Kocha.

 

Fbc Litrpůl – TJ Florbal Šanov 5:4

Před zápasem:

V druhém utkání dvacátého kola proti sobě nastoupí týmy Fbc Litrpůl a TJ Florbal Šanov. Tyto celky dělí v tabulce pouhá dvě místa. Fbc Litrpůl se nachází na páté pozici s nastřádanými dvaceti osmi body. Šanov je sedmý a získal o čtyři body méně než jeho dnešní rival.

1.poločas:

Přesně v první minutě vstřelil Šanov gól na 0:1, když se krásně do pravého roního rohu brány Romana Šoba trefil Martin Sedláček, asistenci k tomuto gólu si připsal Jiří Vavřina. Po této brance přišel pro Šanovské velice šťastný moment, kdy Radek Novák nahodil míček na bránu a k překvapení téměř všech v hale míček skončil u pravé tyče Šobovy brány a Šanov tak vedl 0:2. To, ale Litrpůl nepoložilo, hned z buly naopak zvýšil svou aktivitu a snížil na 1:2, kdy nenapadná Nekulova střela skončila za zády brankáře Šanova. V páté minutě Litrpůl vyrovnal, když standartní situaci využil po přihrávce Jana Vaculy, Kamil Šnyrch. V sedmé minutě trefil Jakub Maršalík tyčku Šobovy brány. V čase 11:07 utekl obraně Litrpůlu Tomáš Fanta, kterého ale vychytal Roman Šob. Další obrovskou šanci měl Šanov na úplném konci prvního poločasu, kdy se na Šoba řítil sám další Šanovský hráč, tentokrát Jakub Maršalík. Ten nejprve vystřelil, tento pokus Šob pouze ztlumil míček už pomalu ale jistě skákal do brány, ale Šob svou rychlou reakcí míček chytil těsně před brankovou čarou.

2.poločas:

Gól na 3:2 vstřelil Kamil Šnyrch. Přihrávku do prázdné klece pro něj obstaral stejně jako u druhého gólu Litrpůlu Jan Vacula. Šanov vyrovnal v deváté minutě, kdy Šoba prostřelil Vavřina. V posledních dvou minutách padly ještě celkem tři branky. Nejprve v jedenácté minutě poslal Šanov do vedení Jakub Maršalík. Šanov, ale stejně jako na začátku utkání své vedení neudržel, když v čase 11:01 Litrpůl vyrovnal na 4:4, kdy krásně do tandemu přihrál Drahoslav Popelka a Vojtěch Maruštík vyrovnal krásnou střelou pod břevno. O čtrnáct vteřin později se do míčku opřel ze standartní situace Petr Skála a rozhodl, že Fbc Litrpůl si do tabulky připíše další tři body.

 

 

Poslední Výstřel – Florballife.cz Team 2:1

Před zápasem:

Třetí utkání bude jedním z nejzajímavějších duelů tohoto kola. Poslední Výstřel udržuje stále kvalitní výkony. Vzepřít se jim pokusí Florballife.

1.poločas:

První šanci měl v třetí minutě Libor Zohn, ale jeho pokus zmařil Nesnídal. První gól padl o minutu později a postaral se o něj David Vítek. Poslední zajímavější moment první půle přišel patnáct vteřin před koncem prvního poločasu, ale Nesnídal se výborně přesunul a šanci hráčů Florballifu zmařil.

2.poločas:

Druhý poločas začal mírnou aktivitou Posledního Výstřelu, který byl za tuto aktivitu odměněn v čase 2:10, kdy se jim poprvé podařilo prostřelit Rostislava Krutiše a vyrovnali tak na 1:1. V čase 11:10 vstřelil rozhodující gól na 2:1 pro Poslední Výstřel Milan Novotný.

 

TJ Florbal Šanov – Fbc TJ Sokol Tvořihráz 0:5

Před zápasem:

Stejně jako třetí utkání mezi Posledním Výstřelem a Florballife.cz Team i toto utkání bude mít velice zajímavý náboj. Opět se totiž utkají sousedé ve velmi vyrovnané tabulce je dělí sice čtyři body , ale Šanovští mají odehráné o dva zápasy méně. První vzájemný duel v letošním ročníku zahájil celý ročník Znojemské amatérské florbalové ligy a v tomto utkání zvítězila Tvořihráz 5:1

1.poločas:

O úvodní gól se postaral už v první minutě Rostislav Souček. V čase 2:50 pronikl krásně obranou Tvořihráze Šanovský útočník Jakub Maršalík ve finální fázi, ale selhal. V sedmé minutě měl stejný hráč další obrovskou šanci , tentokrát ho ale vychytal výborně chytající Přemysl Bárta. Minutu a půl před koncem se podruhé prosadil Rostislav Souček a zvýšil vedení Tvořihráze na 0:2.

2.poločas:

Hned v úvodu se zaskvěl proti tvrdé střele Martina Sedláčka Přemysl Bárta. O minutu později předvedl brankář ve službách Tvořihráze další skvělý moment, když svou rychlou reakcí zastavil míček, který vystřelil Tomáš Fanta. Další gól padl v čase 5:37. Přidal ho Richard Adámek. Gól na 0:4 padl po ráně Rostislava Součka, kterou nedokázal Michal Nasadil ztlumit a míček tak doskákal do brány. Poslední gól na 0:5 připravil Lubomír Dvořák na stříbrném podnosu Luďkovi Vaculovy.

Dvořák našel před prázdnou brankou stojícího Luďka Vaculu, který měl snadnou práci dopravit míček do brány.

 

Bar Slimák 2.1 – Fbc Litrpůl 4:3

Před zápasem:

V Předposledním utkání je favoritem dle postavení v tabulce tým z Litrpůlu, ale jak ukázal první vzájemný duel, kdy se v pátém kole Litrpůl hodně natrápil a vyhrál pouze 2:1.

1.poločas:

První poločas byl velice vyrovnaný a jedinou velkou šanci Slimáků na skórování proměnil Koch a tak první poločas vyhrál Bar Slimák 1:0.

2.poločas:

Druhý poločas nabídl všem fanouškům florbalu o mnoho víc než poločas první. Hned v desáté vteřině se o vyrovnání postaral Kamil Šnyrch. V čase 0:59 se prosadil Michal Telesz, který opět poslal Slimáky do vedení. Po tomto gólu ovšem přišly chvíle Litrpůlu. Nejprve vyrovnal Šnycrh svým druhým gólem v utkání a po něm utekl obraně Slimáků Drahoslav Popelka, který přesnou přihrávkou našel volného Moravcem, který vsítil gól na 2:3. V čase 6:18 padl vyrovnávající gól na 3:3 vsítil ho Michal Straub. Rozhodující úder přišel na konci utkání, kdy přihrávku zpoza branky si zpracoval Filip Mikulášek a přesnou střelou rozhodl o výhře Slimáků nad Litrpůlem 4:3.

 

 

 

Fbc TJ Sokol Tvořihráz – Poslední Výstřel 3:6

Před zápasem:

Poslední utkání dvacátého kola nabídl souboj šesté Tvořihráze proti třetímu Poslednímu Výstřelu.

1.poločas:

Úvodní gól vstřelil Rostislav Souček v druhé minutě a Tvořihráz tak vedla 1:0. V páté minutě vyrovnal Poslední Výstřel, když střelu Milana Novotného dorazil do odkryté klece Jaroslav Solik.
V této části hry se Poslední Výstřel prosadil ještě dvakrát a navýšil své vedení na 1:3. Na 1:4 zvýšil z předbrankového prostoru svým druhým gólem v utkání Tima. Na 2:4 snížil ještě do konce poločasu Lubomír Dvořák.

2.poločas:

V třetí minutě snížil na 3:4 Luděk Vacula, způsobem pro Poslední Výstřelnešťastným, když jeho přihrávku před branku si srazila do vlastní klece Martina Lazárková. Poslední Výstřel přidal ještě do konce utkání dvě branky a vyhrál 3:6.