Vyhledávání


Kontakt

zafl.liga[@]seznam.cz
bankovní spojení: 3200555397/6800

jan.sta[@]centrum.cz

Výsledky schůze kapitánů

23.09.2013 11:24

Schůze proběhla dne 22.září 2013. Zde jsou výsledky, na kterých se přítomní kapitáni (vedoucí mužstev) dohodli. 

1.na schůzi chyběli zástupci Tvořihráze, Slimáků, Florballifu

2.články do novin: do poloviny října pošlou info o svých týmech (= článek použitelný do novin, třeba i s fotkou) Šmoulové, Black Dogs, v listopadu pak Seznam, Gladiátoři, v prosinci pak - Litrpůl a Rebels a další týmy budou následovat.

3.co nejdříve budou rozeslány rozhovory pro jednotlivé kapitány, poté bude následovat jejich zveřejnění

4.nová disciplinárka - byla zvolena tato pětice: Janský, Šťastník, Bartoš, Vacula J., Držmíšek

5.žlutá karta - zřejmě bude zrušena, během proškolení rozhodčích se o tom rozhodnou rozhodčí

6.dresy - bylo dohodnuto, že každý hráč musí mít číslo NA ZÁDECH, výjimečně při zapomenutí dresu je možno povolit hráči, aby si napsal číslo na ruku!! Pokud rozhodčí zjistí, že hráč není v zápase označen číslem, hráč automaticky dostává 2 minuty trest a nesmí se vrátit do hry do té doby, než si číslo napíše. Trest v tomto případě za něj MUSÍ odsedět jiný hráč!!!

7.Organizace kola - výsledky (zápisy o utkání) budou ihned v den konání kola předány vedení ligy. Každý kapitán musí po zápase podepsat zápis o utkání, aby nedocházelo k nedorozumění při kanadském bodování!!!

8.Rozhodčí -  do pátku 27.září každý vedoucí (kapitán) pošle jména a příjmení 2 rozhodčích za jeho tým, u každého rozhodčího bude jeho telefon a jeho mail, školení rozhodčích proběhne během kola dne 27.října (je to kolo, kdy hrají všechny týmy, kromě Rebelů). Týmy, který nebude mít proškolené 2 rozhodčí, zaplatí pokutu 500Kč. 

9.Přihlášení na školení: do 15.října každý kapitán (vedoucí) nahlásí účast svých rozhodčích na školení. Pokud se někdo školení nezúčastní, druhý termín bude zpoplatněn částkou 100Kč na jednoho rozhodčího.

10.Výplata rozhodčích - nově budou ligoví rozhodčí dostávat 60Kč za zápas, časoměřič 30Kč za zápas.